PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

25
Juny
2021

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

El proper diumenge, 27 de juny, tindrà lloc l’acte central de commemoració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI (28 de juny). Des de les entitats es convoca la ciutadania a les 12 h a la ronda Collsalarca, a l’alçada del carrer de La Llanera, i a les 13 h al Parc de Catalunya, on es farà la lectura del manifest i s’hissarà la bandera irisada, com a símbol d’adhesió a la campanya “Els cims pels drets LGTBI”.

L’acte està organitzat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell i Ca l’Enredus-Actuavallès, i s’hi han sumat diverses entitats de la ciutat. De 12 h a 14 h, al Parc de Catalunya, hi haurà la Sex Truck i el Punt Lila, espais d’informació, sensibilització i assessorament, dedicats a la igualtat de gènere i l’erradicació de la violència vers les dones i les persones LGTBI.

Les activitats del programa “Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex” continuen encara uns dies més. El dia 28 de juny a la tarda es farà difusió del vídeo “Lluitem contra les discriminacions”, on es reivindica el dret a tenir una infància lliure d’estereotips de gènere i convida a créixer amb llibertat afectiva, sexual i de gènere. El vídeo es difon a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i en aquesta pàgina: web.sabadell.cat/infància.

Recordem que la bandera irisada i la bandera trans onegen fins al dia 28 de juny als pals de l’Ajuntament de Sabadell. A més, en tots els districtes de la ciutat s’han pintat bancs amb els colors de la bandera irisada i un autobús de la TUS recorre els carrers de la ciutat amb les dues banderes.