PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

07
Desembre
2016

La Plataforma Ciutadana per a les Persones Refugiades s’adhereix a la campanya Casa nostra casa vostra

L’Ajuntament donarà suport tècnic i econòmic a la campanya

La Plataforma Ciutadana per a les Persones Refugiades s’adhereix a la campanya Casa nostra casa vostra

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades de Sabadell, formada per 46 entitats i empreses i de la qual l’Ajuntament de Sabadell forma part, ha decidit adherir-se a la campanya Casa nostra casa vostra, de conscienciació de la situació dels refugiats.

Els objectius principals de la campanya Casa nostra casa vostra passen per fer difusió i contribuir en la conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades. També es vol sensibilitzar la població per impulsar una mobilització multitudinària dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Finalment, es pretén pressionar a les institucions catalanes perquè impulsin unes polítiques d’acollida efectives i reals que no acabin sent paper mullat.

Per tal de complir aquests objectius, Casa nostra casa vostra proposa un seguit d’accions principals, com és el cas d’un documental en format de sèrie a TV3, en què cinc sirians explicaran la seva història al camp de Vasilika (Grècia); també es convida les entitats i grups locals a organitzar accions durant la setmana de les mobilitzacions del 10 al 17 de desembre; a més, l’11 de febrer es farà l’acte central amb un concert i un espectacle al Palau Sant Jordi que explicarà les migracions a Europa.

La campanya, que culminarà el 18 de febrer de 2017 amb una gran mobilització popular, l’impulsen centenars de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG, empreses del sector cultural de Catalunya i des d’ara també compta amb el suport de la plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades.

Concretament a Sabadell s’organitzaran un recull d’activitats per conscienciar els sabadellencs i sabadellenques, com ara un acte artístic al carrer el 16 de febrer i l’assistència com a Plataforma a la gran mobilització de Barcelona del dia 18 de febrer.

Més informació