PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

27
Novembre
2019

Participació de Sabadell a la trobada de treball de la Xarxa de Ciutats Interculturals (RECI) a Santa Coloma de Gramenet

Participació de Sabadell a la trobada de treball de la Xarxa de Ciutats Interculturals (RECI) a Santa Coloma de Gramenet

La Xarxa de Ciutats Interculturals celebra avui la seva dissetena trobada de treball a Santa Coloma de Gramenet, amb la participació d’una quarantena de representants de les ciutats que en formen part, entre les quals hi ha Sabadell.

La delegació municipal està encapçalada per la tinenta d’alcaldessa de l’àmbit de Feminismes, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, i personal tècnic de l’àmbit de Drets Civils. Sabadell participa a la trobada explicant el treball desenvolupat en camps com l’acollida, la diversitat i la nova ciutadania, entre altres.

Les jornades que es duen a terme a Santa Coloma tenen com a temes principals de treball els programes d’acollida a persones estrangeres i com comunicar la interculturalitat. En aquests temes, Sabadell hi aportarà informació sobre la seva experiència i formes de treball.

RECI

La RECI (Red de Ciudades Interculturales) és una agrupació de ciutats i demarcacions de diferents punts del territori espanyol compromeses en l’impuls de polítiques de gestió de la diversitat des d’una visió intercultural. La RECI es va crear el 2011 impulsada pel Consell d’Europa en el marc del programa europeu Intercultural Cities.

Cada d’any s’organitzen dues trobades de treball per compartir coneixement i identificar oportunitats per millorar la visió intercultural en la gestió de les ciutats. Des de la RECI s’impulsen línies de treball per promoure el disseny innovador en e l’àmbit local, basats en l’enfocament intercultural. Sabadell forma part de la RECI des de l’any 2012. Actualment formen part de la RECI 20 ciutats.