PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

20
Desembre
2016

Reconeixement a les persones i entitats que han participat en els programes d'acollida

El Teatre Principal acollirà demà dimecres, 21 de desembre, a les 6 de la tarda

El Teatre Principal acollirà demà dimecres, 21 de desembre, a les 6 de la tarda, l’acte del reconeixement a les persones i entitats que han participat en els programes d'acollida de la ciutat de Sabadell, que organitza l’Ajuntament de Sabadell.

Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell hi assistirà, acompanyat d’Antonio Garcia Acero, diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona; Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, així com les entitats que formen part de la xarxa d'acollida de la ciutat i els propis participants dels programes d'acollida i la xarxa antirumors.

En el transcurs de l’acte es podran veure dos vídeos:un sobreels programes d’acollida de Sabadell i l’altre sobre la primera Cimera Juvenil Antirumors, presentat pels seus participants. Així mateix, tindrà lloc una actuació musicaldel projecte Cantem Àfrica amb el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès i els músics Ariel Fernàndez, Sam Sussoh, Touty Mane i Iba Massaly.

Un dels principals objectius de l’acte és reconèixer a totes les persones que han participat en els programes d’acollida, el seu esforç, la seva constància i la seva motivació per formar part de la vida de Sabadell.

Aquest curs, prop de 300 persones han participat en el Servei de Primera Acollida de l’Ajuntament de Sabadell. Són dones, homes, joves que ja són sabadellencs i sabadellenques i que han participat en els mòduls formatius que integren el circuït d’acollida per assolir competències lingüístiques en llengua catalana i castellana, coneixements laborals, i coneixement sobre la societat catalana i el seu marc jurídic.

Previ a l’acte, l’alcalde de Sabadell i el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat es reuniran per tractar les línies estratègiques i les polítiques públiques futures de gestió de les migracions, amb incidència important en àmbits com el mercat de treball, l'economia, les relacions exteriors o la joventut.