PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOVA CIUTADANIA

13
Setembre
2021

S’amplia el contracte del servei d’atenció i orientació a persones migrades i refugiades per agilitzar els tràmits

S’amplia el contracte del servei d’atenció i orientació a persones migrades i refugiades per agilitzar els tràmits

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la modificació del contracte del servei d’atenció i orientació a les persones migrades i refugiades. L’objecte d’aquesta modificació és l’ampliació de l’equip de professionals adscrits al servei per intentar agilitzar les cites d’assessorament i orientació a les persones migrades i refugiades.

Les gestions que comporta cada tràmit, donades les condicions establertes per l’excepcional situació sanitària, han provocat un augment molt considerable en el temps de gestió de les consultes en tràmits d’estrangeria i sol·licituds de protecció internacional, així com més demanda en la gestió dels mateixos.

La modificació del contracte és per un import de 10.000 euros pel termini comprès entre l’1 d’octubre de 2021 i el 31 de desembre de 2021. En concret, aquesta ampliació permetrà contractar una persona de perfil tècnic especialitzat/da en assessorament i orientació en tràmits d’estrangeria i protecció internacional. Així mateix, també s’inclou l’ampliació de la jornada laboral a la tècnica especialitzada en formació d’acolliment lingüístic i sensibilització.