16
Setembre
2020

Acord per facilitar l'entrada i sortida d'alumnat a l'Escola Nostra Llar

Es tallarà el carrer a les hores d'entrada i sortida des d'avui mateix, permetent el pas de l’autobús

Acord per  facilitar l'entrada i sortida d'alumnat a l'Escola Nostra  Llar

L’Ajuntament i la comunitat educativa de l'Escola Nostra Llar han assolit un acord per facilitar les entrades i sortides de l'alumnat. El carrer de Calderón, entre el carrer del Vallès i la Ronda de Ponent, es tallarà al trànsit 20 minuts al matí i 20 minuts a la tarda, garantint en tot moment el pas del transport públic col·lectiu. El trànsit de vehicles privats es desviarà pel carrer del Vallès. El tall serà de 8.50 h a 9.10 h del matí i de 16.20 h a 16.40 h a la tarda i els primers dies hi haurà presència de Policia Municipal per garantir el bon funcionament de la mesura. Aquesta tarda ja s’ha fet el tall de trànsit en aquest tram del carrer de Calderón.

L’adopció d’aquesta mesura arriba el tercer dia de l’inici del curs escolar i és que des de l’Ajuntament es treballa en tot moment per adaptar i cercar solucions de consens amb els centres educatius.

Aquesta mesura al carrer de Calderón es suma als més d’una trentena de carrers que tallen el trànsit en horaris d’entrada i sortida de l’alumnat per evitar aglomeracions i facilitar que es respecti la distancia de seguretat. El dispositiu que l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana amb l’inici de curs escolar inclou, a més, un increment de la presència policial i agents cívics. De fet, s’han estudiat i aplicat diverses solucions relacionades amb la mobilitat atenent les característiques de l’entorn de cada centre educatiu.

Així mateix, l’Ajuntament i les escoles estan en contacte permanent per solucionar totes les incidències que es vagin detectant dia a dia i en aquests moments s’estan estudiant les darreres peticions rebudes aquesta mateixa setmana d'altres centres educatius. Les diferents accions tenen com a objectiu fonamental contribuir a la prevenció i garantir la seguretat de tothom.