PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

POLICIA MUNICIPAL

Museu Policia Municipal

El Museu es va inaugurar l’any 2005. Es troba situat a la planta baixa de l’edifici de Prefectura i aplega importants col·leccions d’objectes relacionats principalment amb la policia de la ciutat així com d’altres policies. El Museu es pot veure amb visites prèviament concertades, és obert al públic en general, escoles, grups, associacions, etc. trucant al telèfon 93 745 32 61.


 

Publicacions

Contacte

Direcció

c/ de Pau Claris, 100

Sabadell 08025

Horari

Servei permanent les 24 hores

Contacte

Tel: 93 745 32 61 / 092 (Emergències)
Fax: 93 745 32 69

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Twitter

 

Educació viària


La Unitat d’Educació de Seguretat Viària (UESVI) desenvolupa la seva activitat educativa amb els alumnes de diversos centres educatius de Sabadell, tant d’educació infantil, d’educació primària com d’educació secundària i batxillerat.

Per què és important?

L’educació viària és una activitat molt important per tal de garantir l’adquisició de coneixements sobre el que és la via pública, la seguretat viària, els accidents de trànsit, els primers auxilis i la mobilitat sostenible.

Quines activitats es duen a terme?

Alumnes d’educació Infantil (AEI)

  •  “Sessions d’educació vial” amb el propòsit d’estar al corrent dels elements de seguretat passiva

Alumnes d’educació primària (AEP)

  •  “Mou-te amb seguretat” amb l’objectiu de saber les normes de circulació viària i les actituds de respecte que cal tenir i adquirir hàbits preventius en matèria de circulació
  • “La policia de prop” amb la finalitat de donar a conèixer la Policia Municipal
  •  “De vianant a ciclista” amb la voluntat d’entendre i interpretar els diferents tipus de senyalització, la forma correcta de conduir pel carrer, les accions que no ha de realitzar un conductor i els elements de seguretat passiva
  •  “L’educació cívica al carrer” amb l’objectiu de fomentar el civisme entre els infants
  •  “La carretera bona”, taller amb la finalitat d’ajudar a les famílies a educar als infants en la seguretat viària

Alumnes d’educació secundària i batxiller (AESB)

  •  “Conducció, prevenció i seguretat” amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents elements de seguretat i conscienciar dels riscos tant a nivell legislatiu com el risc d’accident que comporta conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues.
  • 1
  • 2

També et pot interessar...