PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Setembre
2019

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, a l’avinguda de Macià

La Coral Fundació Club Natació Sabadell, dirigida per Xavier Teruel, serà l’encarregada d’amenitzar musicalment l’ofrena floral i Lydia Orobitg llegirà el pregó

Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, a l’avinguda de Macià

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebrarà dimecres vinent, 11 de setembre, es durà a terme, per tercer any consecutiu, a l’Eix Macià, davant del pont del llac del parc de Catalunya.

Es tracta de l’ofrena floral ciutadana, que començarà a les 10 del matí, a càrrec del Govern, els diferents grups municipals, entitats, col·lectius, partits polítics i sindicats de Sabadell. Enguany la Coral Fundació Club Natació Sabadell, dirigida per Xavier Teruel, serà l’encarregada d’amenitzar musicalment l’ofrena. La lectura del manifest anirà a càrrec de Lydia Orobitg, en representació de l’Esbart Sabadell Dansaire.

A les 11 del matí, també davant del pont del llac del parc de Catalunya, tindrà lloc la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola, activitat organitzada conjuntament per l’ACF Sabadell Sardanística i l’Ajuntament.

A 2/4 de 1 del migdia, Martín Rodrigo Alharilla, professor d’Història contemporània a la Universitat Pompeu Fabra, pronunciarà la conferència La participació espanyola en el tràfic d’esclaus, a la seu de l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros (av. de Lluís Companys, 81, Masia de Can Rull). La xerrada l’organitzen l’Agrupación i el consistori.

I, per acabar la jornada, a partir de les 2 del migdia, serà el moment per al dinar popular, que consistirà en un plat de mongetes amb botifarra, a la font de Can Rull, organitzat per l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Sabadell els organitzen conjuntament l’Ajuntament de Sabadell, l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros i l’ACF Sabadell Sardanista.