PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Setembre
2017

Darrers dies per inscriure’s a algun dels viatges del programa de vacances Sortim i Compartim

Inscripcions obertes fins al 15 de setembre

Fins al proper 15 de setembre es poden fer les inscripcions del programa de vacances per a gent gran, Sortim i Compartim,a les Oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (Despatx Lluch i a les 4 oficines cardinals del nord, sud, est i oest).

En l’adjudicació de places es prioritzaran les persones amb ingressos més reduïts i les que no van participar a les estades l’any passat. La resta de places s’atorguen segons les places lliures a cada destinació. Les llistes d’adjudicacions estaran publicades a totes les oficines d’atenció ciutadana del 22 de setembre al 6 d’octubre.

L’oferta aquesta any és de 2.400 places entre els mesos d’octubre d’aquest any i el juny del 2018. La voluntat és que hi hagi opcions per a tothom i, alhora, reforçar les oportunitats per a les persones que, per motius econòmics o perquè estan soles, no acostumen a viatjar.

Per a les persones que volen fer estades de lleure i descans curtes, el programa Conviure ofereix 200 places per gaudir d’activitats dinamitzades a prop de casa, durant 4 dies. Aquestes sortides s’adrecen a persones amb un ritme de viatge tranquil.

El programa també proposa sortides a la natura, amb excursions d’un màxim de 3 hores per indrets dels Pirineus. Aquests grups representen l’exemple més clar de les sortides saludables i per aquesta raó es permet als participants la possibilitat de fer un altre viatge del programa.

Aquest any, a més, s’incorpora el turisme de benestar físic i emocional a través de les sortides de termalisme social; també es proposa conèixer el mercat de Nadal de Budapest i es potencien les sortides culturals amb un coneixement més profund dels punts visitats, evitant els circuits i consegüentment els canvis d’hotels. Amb tot, es pretén afavorir la sociabilitat per evitar l’aïllament, treballant la cohesió del grup mitjançant activitats en comú, dinamitzacions del temps lliure i a l’autocar.

Pel que fa les destinacions promogudes per la Coordinadora de Casals de Gent Gran de Sabadell, cal recordar que no tenen bonificacions i que les inscripcions es poden fer fins al 22 de setembre, a la seu de la Coordinadora, al Complex de Gent Gran de Sant Oleguer (c. de Sol i Padrís, 56).

Aquests viatges són un complement a les sortides que promou l’Ajuntament pel que fa a destinacions i períodes de viatges.