PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Gener
2017

El concurs de vídeos English Clips per fomentar l’anglès entre l’alumnat augmenta de 7 a 12 el nombre de centres participants

L’activitat l’organitzen l’Ajuntament i quatre escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola

El concurs de vídeos en anglès English Clips continua creixent i consolidant la seva presència entre els centres educatius de la ciutat. Aquest curs, aquesta activitat impulsada per l’Ajuntament i quatre escoles d’idiomes en el marc del programa Ciutat i Escola ha incrementat de 7 a 12 els centres participants.

En total, seran prop de 560 els alumnes de 3r i 4t d’ESO els que prendran part en el certamen. El concurs de vídeos en anglès es planteja amb l’objectiu de fomentar la participació i la creativitat dels joves en el camp de la llengua anglesa. Enguany els clips tindran com a fil argumental “A TV comercial”.

Les escoles d’idiomes que conjuntament amb l’Ajuntament impulsen la proposta són Clarence House, FIAC, Fun English School i International House, que s’impliquen en l’organització, formen part del Jurat del certamen i cedeixen materials per a les escoles i instituts dels alumnes que obtinguin el primer premi.

Com a novetat en aquesta edició, l’activitat oferirà als centres participants una xerrada sobre com elaborar un vídeo promocional, a càrrec de Núria Castelló, experta en comunicació audiovisual. Les sessions ja han començat i s’allargaran durant els propers dies.

A finals de març cadascun dels centres educatius haurà d’haver escollit els 5 millors clips elaborats pel seu alumnat, que els representaran a la fase final del concurs. Al juny és previst el lliurament de premis al vídeo guanyador i als dos finalistes, que hauran de ser de diferents centres.

Amb l’English Clips, es milloren les competències bàsiques vinculades a la comunicació oral en llengua anglesa, pel que fa a la correcció gramatical, la pronunciació, l’adequació del vocabulari i l’eficiència comunicativa. Alhora s’impulsa la creació de produccions audiovisuals valorant la creativitat i el component innovador.

Més informació