PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Gener
2019

El festival El Més Petit de Tots participa al “Winter Festival de Seül”

Es fan ressò de l’aposta que Sabadell fa per organitzar espectacles artístics per a la petita infància

El festival El Més Petit de Tots participa al “Winter Festival de Seül”

Els excel·lents resultats de l’última edició del festival El Més Petit de Tots, que va tancar al mes de novembre, s’han presentat “Winter Festival de Seül”. La directora de LaSala i del festival, Eulàlia Ribera, ha pronunciat aquesta setmana a la capital coreana la conferència “Performing arts for early childhood”, amb la qual s’ha fet ressò també de les línies generals del projecte que Sabadell dedica a la petita infància.

Segons Montserrat Chacon, regidora de Cultura, “l’aposta que Sabadell fa per organitzar activitats artístiques per als infants de 0 a 3 anys és molt singular, per això la nostra ciutat ja és considerada pionera en aquest sector i és una referència al sud d’Europa”.

Per la seva banda, Eulàlia Ribera destaca que “el gran repte en el camp de l’educació i les arts escèniques és que artistes, mestres i famílies treballin conjuntament i entenguem que la cultura de qualitat és el camí perquè els nostres infants creixin de forma crítica i amb una mirada oberta al món”.

LaSala és un projecte situat a la Sala Miguel Hernández, equipament municipal dedicat a la creació, la producció i la difusió d'espectacles familiars i escolars des de l'any 2006. L'equipament avui el gestiona LaSala, una iniciativa de l'Ajuntament de Sabadell i Rialles, amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri de Cultura i la Fundació "la Caixa".

LaSala treballa a partir de tres línies d'acció: la programació estable de cap de setmana dirigida al públic familiar –amb espectacles de música, teatre, dansa i altres gèneres–, un cicle per a educació infantil i un altre adreçat a primària i secundària. Des del 2005 impulsa el festival El Més Petit de Tots.