PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
12
Juliol
2018

Els Centres d’Assistència Primària mantenen a l’agost el seu horari habitual

Amb motiu d’unes obres de climatització, els serveis de pediatria i odontologia del CAP Creu Alta es traslladen al CAP Concòrdia fins a finals de setembre

Els Centres d’Assistència Primària mantenen a l’agost el seu horari habitual

El consultori del Poblenou tancarà durant l’agost però els usuaris podran visitar-se al CAP La Serra i s’hi reforçarà l’atenció domiciliària

Els Centres d’Assistència Primària de Sabadell estaran oberts durant el mes d’agost sense variar el seu horari habitual de funcionament, tal i com ve passant els darrers estius. El Servei Català de Salut ha comunicat la proposta a l’Ajuntament de Sabadell, que està coordinada amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària del Parc Taulí.

Únicament romandrà tancat el consultori del Poblenou, del 30 de juliol fins al 31 d'agost. Els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència. Podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobusos urbans (Línia 4) per anar-hi i per tornar. Caldrà que ho comuniquin a la persona que el condueixi i aquesta els facilitarà un bitllet especial per al trajecte. Així mateix, per als veïns i veïnes del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-s’hi, es reforçarà l’atenció domiciliària.

CAP Creu Alta

D’altra banda, segons ha informat a l’Ajuntament l’Institut Català de la Salut, amb motiu dels treballs de climatització que s’estan portant a terme al CAP Creu Alta, els serveis de pediatria i odontologia de la primera planta de l’edifici s’han traslladat des de principis d’aquesta setmana al CAP Concòrdia. La mesura es mantindrà fins a finals de setembre, mentre durin les obres. L’activitat de la planta baixa i del segon pis continuarà amb normalitat.

Els professionals del CAP Creu Alta ja estan informant presencialment els usuaris d’aquest canvi i el servei de programació ja està reservant les hores de visita de pediatria i odontologia directament al CAP Concòrdia.

L’obra correspon a la segona fase de la renovació total del sistema de climatització del CAP, que ja va començar l’estiu de l’any passat a la segona planta de l’edifici.