PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Setembre
2018

L’Ajuntament atorga una subvenció a 12 comunitats veïnals perquè puguin millorar espais comuns

Es tracta de 62 persones que podran arranjar escales i vestíbuls

L’Ajuntament atorga una subvenció a 12 comunitats veïnals perquè puguin millorar espais comuns

La Junta de Govern Local d’aquesta setmana ha aprovat l’atorgament de subvencions destinades a millorar o arranjar elements comuns –vestíbuls i escales– de comunitats de veïnatge desestructurades que formaven part de l’àmbit del Pla de Barris de Sabadell. En total seran 62 persones de 12 comunitats veïnals les que es podran beneficiar d’aquesta ajuda, gràcies a una aportació municipal de 20.672,16 euros.

Segons Glòria Rubio, regidora d’Habitatge,

com a Govern de transformació valorem positivament que l’administració municipal pugui ajudar les comunitats que ho necessitin a millorar l’estat dels elements comuns dels edificis on viuen.

L’Ajuntament abonarà el 100 % de l’import de les subvencions atorgades un cop s’hagi formalitzat l’acceptació de la subvenció. Ho farà mitjançant una transferència bancària al compte corrent de la comunitat de propietaris en nom del beneficiari. Més endavant les comunitats hauran de justificar les quanties rebudes, tal com estableixen les bases reguladores de la subvenció.

D’altra banda, el consistori ha desestimat quatre sol·licituds més que s’havien presentat. Dues perquè els representants de les comunitats no van presentar les esmenes requerides i dues més perquè no reunien els requisits establerts per les bases reguladores.