PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Setembre
2018

L’Ajuntament insta a trobar una ràpida solució a l’endarreriment en les obres de les dues plantes d’hospitalització del Parc Taulí

Reitera la importància de les obres per cobrir les necessitats de la població

L’Ajuntament insta a trobar una ràpida solució a l’endarreriment en les obres de les dues plantes d’hospitalització del Parc Taulí

L’Ajuntament de Sabadell ha estat fent seguiment i donant suport a la Corporació Sanitària del Parc Taulí per trobar una ràpida solució a l’endarreriment en l’inici de les obres de les dues noves plantes d’hospitalització de l’Hospital Parc Taulí. Tal com ha informat la Corporació aquest matí, aquestes obres patiran un endarreriment a causa de les “serioses dificultats que s’han presentat” amb, Acciona, empresa adjudicatària dels treballs.

En aquest sentit, el consistori vol recordar i reiterar la importància d’aquestes obres, ja que es tracta d’unes feines d’ampliació de l’equipament que han d’oferir un servei essencial per cobrir les necessitats de la ciutat.

Aquesta ampliació permetrà proporcionar una estada confortable a les persones que necessitin una estabilització de curta estada, solucionant així l’actual situació, que obliga a haver d’esperar, en moltes ocasions, les altes convencionals de pacients que es troben a l’edifici d’hospitalització d’aguts. Una circumstància que, moltes vegades, no permet absorbir tota la demanda d’urgències.

Cal recordar que les obres es van adjudicar el passat mes de maig i el projecte preveu la construcció de dues noves plantes d’hospitalització, sobre l’actual bloc del Servei d’Urgències, en l’anomenat Projecte Frontal Gran Via. Seran 72 nous llits que tindran la principal finalitat d’agilitzar l’ingrés hospitalari dels pacients atesos al Servei d’Urgències. Les dues plantes d’hospitalització sumaran una nova superfície construïda de 2.114 metres quadrats, amb espai per a 18 habitacions per planta, 72 llits i les seves respectives àrees de suport.

Les obres tenen un cost de 4.433.129 euros, que seran finançats gràcies a una aportació de l’Ajuntament de Sabadell, i es faran efectives a mesura que es vagin acabant.