PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Febrer
2018

L’Institut Ferran Casablancas rep aquests dies alumnat romanès, en el marc d’un intercanvi d’estudis

Avui, alumnes de tots dos instituts han estat rebuts a l’Ajuntament

L’Institut Ferran Casablancas rep aquests dies alumnat romanès, en el marc d’un intercanvi d’estudis

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la rebuda a l’alumnat del Col·legi Georghe Sincai de Romania i de l’Institut Ferran Casablancas, que aquests dies participen en un intercanvi d’estudis. L’objectiu del projecte de col·laboració entre els dos centres educatius és afavorir la pràctica de l’anglès per part de l’alumnat i el coneixement d’altres realitats i cultures.

Els estudiants que participen en el projecte són de 1r de Batxillerat. Abans de la visita a Sabadell, els alumnes han mantingut comunicació via correu electrònic o missatge telefònic. Aquests dies a la nostra ciutat, participaran en diverses activitats interdisciplinàries. Així mateix, per afavorir la immersió cultural, l’acollida dels estudiants romanesos la realitzen les famílies dels alumnes sabadellencs. El fet d’estar amb les famílies fomenta, alhora, la comunicació i la pràctica de l’anglès.

L’estada a Sabadell dels alumnes de Bucarest és la primera fase del programa. A l’abril, els estudiants del Ferran Casablancas es desplaçaran a Romania.

Avui després de la rebuda al Ple pel tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, els alumnes han dut a terme una visita al Sabadell Modernista.