PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Desembre
2018

La “Cap d’Any Race” i la cursa del Ripoll, activitats esportives per acomiadar l’any

La vuitena cursa de cap d’any preveu una participació de més de 2.000 atletes

La “Cap d’Any Race” i la cursa del Ripoll, activitats esportives per acomiadar l’any
La cursa del riu Ripoll arriba a la dissetena edició

La cursa de cap d'any de Sabadell, rebatejada com a Cap d’Any Race,  preveu superar les més de 2.000 persones corredores de l’edició anterior. Aquesta serà la vuitena edició i se celebrarà el dia 31 de desembre a les 17 h, amb inici i arribada a la plaça de la Creu Alta, amb un recorregut de cinc quilòmetres.

Com a novetat, els organitzadors han volgut crear la Cap d’Any Race Experience, que començarà els dies previs, amb activitats solidàries, de lleure i esportives a la Fira del Corredor, i que s’allargarà fins a mitjans de gener, quan està previst que es faci la cloenda de la Cap d'Any Race amb una festa adreçada als voluntaris.

Les persones participants que s’apropin fins a la Fira del Corredor -a la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya els dies 29, 30 i 31 de desembre-, per recollir els seus dorsals, podran gaudir de diferents activitats com ara, classes de ioga i d’exercicis hipopressius, de valoracions osteopàtiques i valoracions de desequilibris musculars de la mà de fisioterapeutes, entre moltes altres propostes. A més, hi haurà una zona amb activitats per a infants.

El preu de la inscripció és de 12 euros, per tant, no varia respecte a les edicions anteriors. Sí que canvia l'aposta per les curses infantils amb la nova Cap d’Any Race Kids. La voluntat és potenciar-les incentivant la participació des de les escoles i clubs de la ciutat. Per aquest motiu, es premiarà amb un val de 200 euros en material a l’escola que més alumnes inscrigui a les curses. Les proves infantils són tres, amb distàncies diferents segons l’edat.  

La Cap d’Any Race és una cursa solidària, ja que els beneficis recaptats aniran destinats a l’organització de futurs esdeveniments a la ciutat, com ara la cursa Corro Contra el Càncer, que es farà el 17 de març, i també per a les accions solidàries impulsades des de Sabadell és Atletisme.

L’activitat està organitzada per Sabadell és Atletisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el suport de Hyundai López Orús.

Cursa del Ripoll

Una altra esdeveniment clàssic en el calendari de l'atletisme local és la prova del dia 26 de desembre pel riu Ripoll, a partir de les 9 del mati, amb sortida i arribada al complex de Sant Oleguer i amb un recorregut de 9,2 km. Per dissetè any consecutiu, la Joventut Atlètica Sabadell organitza la cursa Rodant pel Riu Ripoll. L’any passat va comptar amb una participació de més de 550 atletes.