PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2014

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat una proposició amb motiu del Dia Internacional “Ciutats per la Vida-No a la pena de mort”

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí per unanimitat una proposició amb motiu del Dia Internacional “Ciutats per la Vida-No a la pena de mort”...

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí per unanimitat una proposició amb motiu del Dia Internacional “Ciutats per la Vida-No a la pena de mort”. La moció, presentada per l’alcaldia, s’ha aprovat per unanimitat.

Els acords assolits han estat:

  • Primer.-    Que la ciutat de SABADELL s'afegeix a la iniciativa de la Comunitat de Sant'Egidio "Ciutats per la Vida/Ciutats contra la pena de Mort" - "Cities for life/Cities against the Death Penalty" i declara el 30 de novembre Jornada ciutadana "Ciutats per la Vida/Ciutats contra la pena de Mort" - "Cities for Life/Cities against the death penalty".
  • L'administració municipal es compromet a convertir aquesta adhesió en un esperó per assolir una major responsabilitat, i a actuar en tots els àmbits que siguin de la seva competència per tal que es creïn espais d'informació i sensibilització sobre els motius del rebuig d'aquesta pràctica i sobre l'evolució de la campanya abolicionista en el món. L'administració municipal procurarà fer la difusió més àmplia possible de la seva adhesió a aquesta campanya.
  • Segon.-     Manifestar expressament el rebuig de la nostra ciutat contra la pena de mort commemorant cada any el 30 de novembre el Dia Internacional de “Ciutats per la Vida. No a la Pena de Mort”.
  • Tercer.- Instar al Govern de la Generalitat a que traslladi al Govern espanyol la necessitat de promoure iniciatives a favor de la moratòria universal en l'ús de la pena de mort al món i dur a terme gestions per les persones condemnades a mort.
  • Quart.-      Transmetre aquest acord a la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, a la Comunitat Sant'Egidio i a Amnistia Internacional Catalunya.