PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Juliol
2018

El projecte Merc@punt de Merinals també alimenta les necessitats culturals de les famílies del Rebost Solidari

LaSala col·labora amb l’aportació de 110 entrades per a espectacles infantils i familiars

El projecte Merc@punt de Merinals també alimenta les necessitats culturals de les famílies del Rebost Solidari

Durant els nou mesos que fa que funciona el projecte Merc@apunt de Merinals s’ha detectat que una de les necessitats en les famílies és la manca d’oportunitats d’oci que tenen els seus fills, ja que la situació econòmica requereix prioritzar la cobertura de necessitats bàsiques. Per poder abordar aquesta necessitat, l’entitat Rialles Espectacles infantils i Juvenils, per mitjà de l’oferta cultural de LaSala Miguel Hernández, ofereix una col·laboració anual que consisteix a aportar 110 entrades per a espectacles de programació de temporada per a espectacles infantils i familiar.

D’aquesta manera, ajudarà al creixement del desenvolupament integral d’aquests menors, que podran gaudir juntament amb les seves famílies d’espectacles culturals que enriquiran el sentit crític i de reflexió conjunta.

Més sobre el projecte Merc@apunt i LaSala Teatre

Merc@punt és un projecte pilot que compta amb la participació i gestió de l’equip tècnic i voluntaris de Creu Roja. Aquest espai disposa, a més, d’una aula on es realitzen intervencions amb totes les famílies participants, amb l’objectiu d’aconseguir una inserció sociolaboral a mig termini. Es va inaugurar al mes d’octubre de 2017 i es basa en una modalitat de lliurament diferent a la que es fa a través del Rebost Solidari.

Es tracta d’oferir un servei de lliurament d’alimentació (proporcionada també per Rebost Solidari) per mitjà d’una fórmula basada en punts, on els usuaris poden escollir els aliments exposats a l’espai botiga de lliurament. Aquest espai es troba integrat, com una parada més dins del Mercat de Merinals, la qual cosa fa que tinguin un aspecte de plena normalitat.

LaSala és un centre cultural de creació, producció i exhibició adreçat a les famílies i escoles de l'entorn que treballa tot l'any pel públic més jove. Amb una programació innovadora i de qualitat, oberta a tots els gèneres i a totes les disciplines.