PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Setembre
2017

Més de 1.800 persones s’inscriuen al programa de vacances Sortim i Compartim

Ja es pot consultar les llistes de les adjudicacions

Des del divendres 22 de setembre es pot consultar les llistes de les adjudicacions de viatges del programa de vacances Sortim i Compartim, que aquest any ha comptat amb 1.824 sol·licituds. Les llistes estan publicades a totes les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (al Despatx Lluch i a les oficines del nord, sud, est i oest) fins al 6 d’octubre.

En l’adjudicació de places s’han prioritzat les persones amb ingressos més reduïts i les que no van participar a les estades l’any passat.

Sortim i Compartim aprofundeix en la vessant social i cultural dels viatges i s’adreça a totes les persones que, per motius econòmics o perquè estan soles, no acostumen a viatjar. Enguany, a més, s’incorporen sortides específiques “amb valor afegit”, en les quals es recull una concepció de viatge diferent de fer turisme social, en què la dinamització sociocultural pren un especial protagonisme i rellevància.

Acceptació de la plaça

Les acceptacions o renúncies es podran fer a partir del 22 i fins al 28 de setembre per a les sortides del 2017 i, del 29 de setembre al 6 d’octubre, per a les sortides previstes per l’any 2018. En el moment de l’acceptació de la plaça s’ha de fer el primer pagament i la resta del cost del viatge s’ha d’abonar 45 dies abans de la data de la sortida.

Atesa l’elevada demanda de sol·licituds, en certes destinacions es poden generar llistes d’espera, les quals es poden veure modificades en la fase d’acceptació de les places atorgades.

Per aquesta raó, i amb l’objectiu de poder cobrir les places que restin disponibles en els casos en què no s’arribi a formalitzar l’acceptació, les persones que no han pogut fer la inscripció dins els terminis marcats tindran l’opció de fer la seva sol·licitud, entrant a formar part d’una llista d’espera.