PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2017

Més de 850 infants veuran aquest curs l’obra Mans de colors, de la Fundació Atendis

En el marc d'una activitat del Ciutat i Escola

Més de 850 infants veuran aquest curs l’obra Mans de colors, de la Fundació Atendis

L’obra Mans de colors és una de les novetats que aquest curs inclou el programa d’activitats Ciutat i Escola. Organitzada per la Fundació Privada Atendis –que s’ha incorporat com a nou membre del Consell d’Entitats Ciutat i Escola–, la representació arribarà aquest 2016-17 a més de 850 infants de 12 centres educatius.

L’obra, protagonitzada per usuaris del Servei Residencial Bauma d’Atendis, assoleix diversos objectius, tant per als nens i nenes que veuen la funció com per als artistes que la representen. Amb tot, es normalitzen les relacions entre persones amb diferents capacitats intel·lectuals.

La representació de Mans de colors s’adreça fonamentalment a alumnat del 2n cicle d'educació infantil i del cicle inicial d'educació primària. Es tracta d’una funció de titelles, en la qual les mans expressen emocions i conceptes darrere d’un bastidor, on es tensa una roba negra que ofereix contrast amb els colors dels guants que hi surten i darrera la qual hi ha els actors i actrius.

L’obra és una iniciativa de la Companyia de Teatre Pengim Penjam del Servei Residencial Bauma d’Atendis. En el desenvolupament de la història hi participen voluntaris, professionals del centre i els mateixos usuaris, que de fet en són els actors principals.

Amb la representació, gratuïta per als centres que reben l’obra, s’incrementen per als infants les oportunitats de conèixer les realitats del seu entorn més proper i es fomenten diverses competències educatives com la d’autonomia i iniciativa personal i la social i ciutadana.