PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Novembre
2016

Obert el termini d’inscripció per al Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2016

El tema i el subtema proposat faran referència al Bestiari de Pere Quart

Obert el termini d’inscripció per al Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2016

L’Ajuntament de Sabadell convoca el XV Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2016, que tindrà lloc el dissabte 26 de novembre de 2016, a partir de 2/4 d’11 del matí, a  la Biblioteca Vapor Badia.

Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al 18 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c. de la Indústria, 10) o a qualsevol dels registres de l'Ajuntament. També es poden fer en línia, per mitjà de l'opció Tràmits del portal www.sabadell.cat.

Els participants del concurs disposaran d’una hora i mitja per redactar un text en català o castellà, d’un màxim de 35 línies, al voltant d’un tema genèric –que s’anuncia a les bases– i d’un subtema que proposa el jurat el mateix del concurs.

Aquest any, amb motiu de l’homenatge popular que la ciutat dedica a Joan Oliver en el 30è aniversari de la seva mort, tant el tema genèric –titulat “Animalades”– com el subtema que proposarà el jurat s’inspiren en el Bestiari de Pere Quart i els dibuixos de Xavier Nogués que il·lustren el poemari publicat l’any 1937 per la Generalitat de Catalunya.

El jurat, presidit pel periodista Ricard Ruiz Garzón i format per tres persones designades per l’Ajuntament, deliberarà, farà públic el veredicte i lliurarà els premis el mateix dia del concurs, després d’haver escoltat la lectura dels textos per part de les persones concursants.

El jurat atorgarà dos premis que consisteixen en un val de compra a les llibreries de Sabadell per valor de 300 € per a qui guanyi i un val per valor de 150 € per a qui quedi finalista.

Les bases de la convocatòria