PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Setembre
2019

Obert el termini per demanar el permís per posar parades per la Castanyada

Podran vendre castanyes i moniatos a la via pública entre el dissabte 26 d'octubre i el divendres 1 novembre

Obert el termini per demanar el permís per posar parades per la Castanyada

Ja es poden tramitar les peticions per posar parades de castanyes i moniatos a la via pública per la Castanyada, concretament entre el dissabte 26 d'octubre i el divendres 1 novembre del 2019. Ho poden fer les entitats inscrites al registre, els centres escolars, les associacions de mares i pares, les associacions de veïns, els centres d'estudi i alumnes d'aquests centres, amb l'autorització expressa del centre, representat per una persona major d'edat.

Les sol·licituds es poden presentar entre el dijous 5 de setembre i el divendres 4 d’octubre a qualsevol dels registres municipals –preferiblement al Registre de Territori (carrer del Pau Claris, 100)– i de manera presencial. La relació de llicències atorgades es publicarà a partir del 21 d'octubre al web municipal.

Les autoritzacions estaran exemptes del pagament de taxa per l’ocupació privativa i aprofitament especial del domini públic.

Les parades tindran un màxim de 3 metres lineals per 1,5 metres de fondària i, sempre que sigui possible, s’autoritzaran a l’emplaçament sol·licitat. Les entitats podran demanar com a màxim 2 sol·licituds cada una, tot i que per a cada parada cal presentar una instància.

L’ocupació de la via pública deixarà sempre un espai lliure de 90 cm, com a mínim, per garantir el pas de vianants i ciclistes, tot i que a les vies o trams de gran afluència de vianants aquest espai serà d’1,80 m.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sabadell podrà oferir, si escau, llenya gratuïtament per cremar-la els dies de la festa. Els interessats podran recollir-la al vehicle de l’Agrupació instal·lat al centre de la ciutat.