PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Novembre
2016

Presentació del Pla Estratègic d’Acció Social davant les entitats que han participat en la seva elaboració

Dissabte 12, al centre cívic de Sant Oleguer, amb l’assistència de l’alcalde de Sabadell i de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa

Presentació del Pla Estratègic d’Acció Social davant les entitats que han participat en la seva elaboració

El proper dissabte, 12 de novembre, tindrà lloc la Presentació del Document Final del Pla Estratègic d’Acció Social Sabadell 2025 (PEAS). L’acte es portarà a terme de 10 del matí a 2 del migdia al Centre Cívic de Sant Oleguer i s’adreça als representants de les entitats i moviments socials de la ciutat que han participat en l’elaboració del PEAS, amb l’objectiu d’exposar-los el fruit de la tasca que han realitzat durant mesos de treball.

La Jornada comptarà amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa. Alcalde i consellera participaran a la taula inaugural, juntament amb el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, i el director general de l’Associació Esquitx, Sergi Asensio, que parlarà com a representant de les entitats. Per assistir a la trobada, cal inscripció prèvia.

S'ha organitzat el col·loqui “Les desigualtat socials” (a les 11.30h), que comptarà amb les intervencions de la presidenta de la Fundació Hàbitat3, Carme Trilla i el director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants i Acció Social als barris, Enric Canet.

Així mateix, s’han previst actuacions de grups que representen diferents col·lectius i entitats de la ciutat. A les 10 del matí, el grup BatukAndi amenitzarà la recepció dels participants. Abans del col·loqui (a les 10.45 h), actuaran la Coral Amics de l’Acordió/ Grup Kingstar GS i el grup de breakdance Secunde, Associació per a l’animació sociocultural i l’acció socioeducativa. Després de la taula rodona, cap a les 12.15 h. actuarà el Grup Tango Sur-Bantú.

El PEAS, en l’elaboració del qual han pres part gairebé 270 persones (professionals, entitats i altres agents de l’àmbit social, experts en diferents matèries i representants polítics), defineix estratègies i accions per abordar i lluitar contra els factors que generen desigualtat a Sabadell. Es tracta d’actuacions a 10 anys vista, que es plantegen amb la voluntat que es realitzin des de l’evidència, l’autoexigència compartida i la viabilitat de les propostes.

Un cop elaborat, el Pla Estratègic d’Acció Social arriba a aquesta presentació després de la seva aprovació per unanimitat al Ple Municipal. Així mateix, tant el contingut com la metodologia amb la qual s’ha plantejat la formulació, seguiment i avaluació del document, han estat reconeguts ja en dos congressos internacionals celebrats recentment a Madrid i a Escòcia.