PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
05
Gener
2018

Sales d’estudi nocturn i de cap de setmana en època d’exàmens

Del 8 de gener al 4 de febrer les biblioteques municipals amplien el servei de sales d’estudi nocturn i de cap de setmana

Amb motiu del període d’exàmens i avaluacions, del dilluns 8 de gener al diumenge 4 de febrer les biblioteques municipals de la ciutat oferiran horaris especials nocturns i de cap de setmana de les sales d'estudi. Com a novetat, aquest gener s’amplia l’oferta amb la reobertura de la sala d’estudi de la Biblioteca del Sud, la que dona servei al Districte 6.

Les sales d’estudi disposen de connexió Wi-Fi i són espais especialment condicionats per a les necessitats d’estudi i treball.

Els horaris especials de la Biblioteca Vapor Badia, la Biblioteca de Ponent i la Biblioteca del Sud es poden consultar aquí. La resta de biblioteques de la xarxa municipal –la del Nord, la de Can Puiggener, la de la Serra i la dels Safareigs– ofereixen els punts d’estudi i treball amb connexió Wi-Fi dins l’horari habitual d’obertura.

D’altra banda, l’Oficina Jove del Vallès Occidental Sabadell –que es troba situada al carrer de Blasco de Garay, 19– també disposa d’espai de treball amb connexió Wi-Fi.