PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
22
Maig
2018

Una plataforma elevada al carrer del Llobregat prioritzarà la seguretat de vianants i de conductors

Es millorarà així la seguretat de la mobilitat al barri de Torre-romeu

L’Ajuntament ha presentat avui al veïnat de Torre-romeu diverses obres que s’executaran properament al barri. Una de les actuacions és ordenar la cruïlla del carrer del Llobregat amb la plaça del Malniu i el carrer de Terradets.

Així donem resposta a una demanda veïnal que històricament ha reclamat que es reguli aquesta cruïlla, que és complexa i pot generar perill. Per això hi farem una actuació que millorarà la seguretat dels vianants i dels vehicles i eliminarà barreres arquitectòniques,

ha explicat al veïnat Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, que ha assistit acompanyat del regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, i de la regidora del Districte 7, Glòria Rubio.

La proposta preveu crear una petita illeta central que funcioni a manera de rotonda per tal d’ordenar la circulació en aquesta cruïlla. D’altra banda, per tal de pacificar el trànsit, sobretot el provinent de la ronda de l’Ebre, es proposen dues mesures d’alentiment. Són, d’una banda, l’elevació del paviment de calçada, que estarà en plataforma única. I, d’altra banda, la reducció dels radis de gir d’entrada i sortida des de la ronda.

Urbanització del carrer de Benidorm

Una altra actuació que es farà al barri és completar la urbanització del carrer de Benidorm fins a la plaça homònima, que connecta amb l’accés del Centre Cívic de Torre-romeu per la part de dalt. Aquesta actuació consisteix a continuar el paviment de formigó des d’on acaba ara fins a la plaça.