PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
NOTÍCIES
28
Juny
2018

Visita guiada a l’exposició “Sabadell Obert”, de la mà dels mateixos artistes

Tindrà lloc aquest diumenge, al Museu d’Art de Sabadell, i s’hi veuran les obres creades a Ca l’Estruch per autors sabadellencs

Visita guiada a l’exposició “Sabadell Obert”, de la mà dels mateixos artistes

El diumenge 1 de juliol, a les 12 del migdia, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) oferirà una visita guiada a l’exposició “Sabadell Obert 17/ 18”, que serà a càrrec dels mateixos artistes. L’objectiu és conèixer les obres que han creat i veure-les a través dels seus ulls, tot establint un diàleg directe entre visitant i creador.

“Sabadell Obert” és el títol del projecte de residències de treball i d’exposició endegat per la NauEstruch de la Fàbrica de Creació d'Arts en Viu L'Estruch i el MAS l’any 2012 i orientat específicament a fomentar el teixit artístic sabadellenc. Es configura com un instrument per donar suport a les pràctiques artístiques contemporànies i multidisciplinàries. Al final de cada temporada, els projectes seleccionats en les dues convocatòries convocades i desenvolupats als tallers de la NauEstruch es mostren al MAS en forma d’exposició col·lectiva.

El “Sabadell Obert” enguany ha reunit sis artistes o col·lectius. Arriben de formacions, interessos, bagatges i referents ben diversos, cosa que dona una àmplia riquesa de perspectives a la mostra. Alguns treballen amb tècniques i formats més “tradicionals”, si per tradicional s’entén una obra bidimensional.

Més informació de les obres i els artistes