PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

22
Octubre
2018

Sabadell acull aquest cap de setmana el Trofeu Internacional d'Esgrima

Centenars de tiradors de 25 països participaran en les proves, que formen part del circuit europeu Sub 23

Sabadell acull aquest cap de setmana el Trofeu Internacional d'Esgrima

El Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell acollirà, el proper cap de setmana, 27 i 28 d’octubre, el Trofeu Internacional d’Esgrima, que es divideix en dues proves. D’una banda, el dissabte tindrà lloc la Copa del Món Satèl·lit ABS i, el diumenge, l’Open Internacional U-23. D’aquesta manera, el trofeu donarà la possibilitat de poder veure els millors tiradors en les modalitats floret masculina i femenina.

Concretament, el dissabte 27 d’octubre, el Pavelló acollirà la segona edició de la Copa del Món Satèl·lit d’Esgrima, prova oficial del circuit internacional d'esgrima en la modalitat de floret masculí i femení sènior, que arriba a Sabadell amb més de 150 participants de 25 països.

Aprofitant l’escenari i l'èxit de l'edició anterior, el diumenge 28 s'organitza l'Open Internacional U-23, prova de floret sènior, en modalitat masculina i femenina, que a hores d’ara compta amb uns 170 tiradors i tiradores inscrites d’una vintena de països. La competició forma part del Rànquing Estatal, amb inscripció oberta a tiradors internacionals.

La Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, la Federació Europea i la Federació Internacional d’Esgrima, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, el Centre Educatiu Jaume Viladoms, el Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, organitzen aquesta prestigiosa competició.

Durant la presentació del torneig, avui la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha destacat

“la important feina que desenvolupa el Club d’Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms en favor de l’esport i la projecció internacional que aconsegueix Sabadell gràcies a l’organització d’aquests esdeveniments”.

La regidora també ha agraït la confiança en el club i la ciutat depositada per la Federació Catalana per acollir un acte esportiu d’aquesta envergadura.