PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Octubre
2022

Els municipis de l’Arc Metropolità demanen als grups del Congrés el suport a la futura Llei de Justícia perquè es pugui desallotjar una ocupació en 48 hores

Els municipis de l’Arc Metropolità demanen als grups del  Congrés el suport a la futura Llei de Justícia perquè es pugui desallotjar una ocupació en 48 hores

Alcaldes de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità s’han reunit avui amb representants de grups parlamentaris del Congrés per demanar-los que recolzin la proposta que es debatrà aquest mes i que permetria d’agilitar els tràmits perquè es puguin fer desallotjaments d’ocupacions conflictives en només 48 hores. Aquesta és una de les qüestions que es debatrà en el marc de la discussió de la futura Llei d’Eficiència Organitzativa de l’Administració de Justícia i d’Eficiència Processal del Servei Públic, que si tira endavant podria agilitar els tràmits processals en delictes d’ocupacions.

Categories: Ajuntament

06
Octubre
2022

Sabadell promou diverses accions per afavorir la conciliació de les famílies

S’ofereixen serveis de cangur gratuït en diferents espais de la ciutat

Sabadell promou diverses accions per afavorir la conciliació de les famílies

L’Ajuntament de Sabadell continua treballant per afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys. Mitjançant el pla Corresponsables, ha rebut una subvenció de 595.509 euros per promoure més accions en aquest sentit, creant llocs de feina en aquest sector i alhora professionalitzant la cura no formal. Es tracta d’una iniciativa del Ministeri d’Igualtat, mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes, que té per objectiu la igualtat efectiva de dones i homes, i la previsió és que es torni a rebre la subvenció aquest 2022 i al 2023.

Categories: Comerç, Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere, Infància

06
Octubre
2022

Nou vial de vianants i ciclistes entre Sabadell, Matadepera i Terrassa

També es farà una rotonda a la intersecció entre les carreteres C-1415a i BV-1248, entre Sabadell i Matadepera

Nou vial de vianants i ciclistes entre Sabadell, Matadepera i Terrassa

La setmana vinent, la Diputació de Barcelona iniciarà les obres de construcció d’un itinerari de vianants i ciclistes a la carretera BV-1242, entre els punts quilomètrics 4,280 i 7,317 de Sabadell a Matadepera. A més, també començaran les actuacions per fer una rotonda i millorar la intersecció amb la C-1415a. L’actuació, que compta amb un pressupost de 2.156.586 euros i un termini d’execució de vuit mesos, també inclou la reconfiguració de la secció tipus al pont sobre el torrent de la Betzuca.

Categories: Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge

06
Octubre
2022

L’Ajuntament reprèn la millora de l’arbrat a diferents carrers del Districte 6

Les actuacions inclouen la recuperació d’arbrat afectat per l’episodi climàtic del passat 31 d’agost

L’Ajuntament reprèn la millora de l’arbrat a diferents carrers del Districte 6

Les actuacions de reposició i millora d’arbrat al districte 6 es reprenen després de l’aturada estiuenca, ja que les altes temperatures no permeten plantar nou arbrat.

Categories: Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

06
Octubre
2022

La 17a edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell arriba a L’Estruch aquest dissabte

S’hi podran veure les coreografies de cinc companyies triades d’entre 60 propostes

La 17a edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell arriba a L’Estruch aquest dissabte

El dissabte, 8 d’octubre, a les 19 h, tindrà lloc a L’Estruch la dissetena edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell, una iniciativa impulsada per l’Associació Petit Món i el mateix centre de creació L’Estruch. Durant la jornada, 5 companyies –escollides d’entre més de 60 propostes rebudes-, presentaran les seves coreografies. L’objectiu del concurs, nascut el 2006, és descobrir nous talents de la dansa i alhora acostar aquesta disciplina artística al públic. 

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

<<  1 [23 4 5 6  >>