PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Novembre
2020

La Junta de Portaveus aprova una moció per la implantació d’un protocol i una campanya contra l’assetjament a ciclistes

La Junta de Portaveus ha aprovat una moció presentada pels grups municipals d’ERC i de la Crida per Sabadell per demanar que l’Ajuntament elabori un protocol contra l’assetjament a ciclistes que tingui com a objectiu millorar les pautes de conducció dels vehicles motoritzats i el compliment de la normativa per tal de millorar així la seguretat dels i les ciclistes, comptant amb la participació i l'expertesa dels col·lectius implicats.

La moció, ha estat aprovada per majoria, amb el vots a favor dels grups  municipals d’ERC, la Crida, Ciutadans i Junts per Sabadell, i l’abstenció dels grups municipals Socialista i de Podem.

Categories: Ajuntament

27
Novembre
2020

La Junta de Portaveus aprova una moció per reconèixer la figura de Maria Salvo Iborra

La Junta de Portaveus ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel grup municipal Junts per Sabadell per reconèixer la figura de la sabadellenca Maria Salvo Iborra, lluitadora antifranquista, exiliada i expresa política, que va ser condemnada a més de 30 anys de presó pels tribunals franquistes.

Categories: Ajuntament

27
Novembre
2020

La Junta de Portaveus aprova una moció per demanar la garantia de l’atenció de les persones afectades per no rebre la seva prestació d’atur

La Junta de Portaveus ha aprovat una moció del grup municipal Crida per Sabadell perquè l’Ajuntament posi en marxa amb caràcter d’urgència un espai o dispositiu d’atenció a les persones afectades per l’impagament de l’Atur per part de l’Administració.

La moció, ha estat aprovada per majoria, amb el vots a favor dels grups  municipals d’ERC, la Crida, Ciutadans i Junts per Sabadell, i l’abstenció dels grups municipals Socialista i de Podem.

Categories: Ajuntament

26
Novembre
2020

Sabadell comença el camí per esdevenir ciutat Capital de la Cultura Catalana l’any 2024

Sabadell comença el camí per esdevenir ciutat Capital de la Cultura Catalana l’any 2024

Sabadell inicia el camí per convertir-se l’any 2024 en ciutat Capital de la Cultura Catalana. Aquesta tarda el Teatre Principal ha acollit l’acte d’explicació tant del projecte com de les maneres per prendre-hi part. L’acte, sense públic, s'ha retransmès perquè tant les entitats com el conjunt de la ciutadania el poguessin seguir en directe i està disponible en diferit en aquest enllaç. Amb la candidatura, Sabadell vol posar en valor les singularitats culturals, la capacitat creativa i la vitalitat de la ciutat. 

Categories: Ajuntament, Cultura i esport, Activitats culturals

25
Novembre
2020

La 3a fira de manualitats i aficions DIYversió! es transforma en format telemàtic amb més de 50 activitats d’oci

Els dies 27, 28 i 29 de novembre estaran actius continguts ‘online’ perquè tothom gaudeixi dels seus passatemps favorits des de casa

La 3a fira de manualitats i aficions DIYversió! es transforma en format telemàtic amb més de 50 activitats d’oci

La tercera fira de manualitats i aficions DIYversió! torna aquest cap de setmana adaptada a les circumstàncies actuals i serà íntegrament en format telemàtic perquè tothom pugui gaudir dels seus passatemps favorits, en aquesta ocasió, des de casa. Des del divendres 27, a les 10 del matí, fins diumenge 29 de novembre a les 22 h el web www.diyversio.firasabadell.cat  posarà a disposició de tothom més de 50 continguts en línia.

Categories: Fira Sabadell

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>