PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Desembre
2015

37 centres educatius rebran subvenció per a la participació en activitats del Ciutat i Escola

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí l’atorgament de subvencions a 37 centres educatius de Sabadell per a la participació en activitats del Ciutat i Escola. El total dels ajuts suma 26.110 euros, que es destinaran a abonar el cost de la pròpia activitat o el transport dels alumnes per poder participar-hi.

 

En paraules del tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga,

un dels objectius principals d’aquest Govern és garantir la igualtat d’oportunitats en l’educació. És per això que apostem per dedicar recursos a les subvencions de les activitats del Ciutat i Escola i així garantir als infants la igualtat d’accés, més enllà de la seva situació socio-econòmica

Els centres que rebran subvenció per aquest curs 2015-2016 són les escoles Xaloc, Xalest, Agnès Armengol, Alcalde Marcet, Amadeu Vives, Andreu Castells, Arraona, Calvet d’Estrella, Can Deu, Can Llong, Catalunya, Cifuentes, Concòrdia, Creu Alta, Enric Casassas, Espronceda, Floresta, Gaudí, Joan Maragall, Joan Montllor, Sallarès i Pla, Joanot Alisanda, Joaquim Blume, Juan Ramon Jiménez, La Trama, Mas Boadella, Miquel Carreras, Nostra Llar, Pau Casals, Ribatallada, Roureda, Samuntada, Sant Julià, Teresa Claramunt, Virolet i els instituts Miquel Crusafont i La Serra.

Commemoració d’aniversaris

D’altra banda, la Junta també ha atorgat un total de 3.000 euros en subvencions per als centres que durant el curs 2015-2016 celebren el 25è, 50è o 75è aniversari i successius. Rebran suport per a la commemoració dels 25 anys l’Escola Torreguitart, el Centre de Formació d’Adults de La Concòrdia i l’Institut Ribot i Serra.