23
Mai
2019

La 5a edició dels Intercanvis Pedagògics ha reunit professionals de les 11 escoles bressol municipals de Sabadell

Un espai on compartir dinàmiques de treball i enfortir la relació entre els professionals i els centres educatius

La 5a edició dels Intercanvis Pedagògics ha reunit professionals de les 11 escoles bressol municipals de Sabadell

El Casal Pere Quart va reunir ahir professionals de les escoles bressol municipals de Sabadell per participar en la cloenda dels Intercanvis Pedagògics, que aquest curs han celebrat la cinquena edició. Impulsat per l’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics (CRP), el curs ha constat de 4 sessions que han facilitat als educadors i educadores dels centres municipals per a infants de 0 a 3 anys conèixer altres escoles bressol de la ciutat, compartint reflexions i dinàmiques de treball. Tot plegat amb l’objectiu d’enfortir la relació i treball en xarxa entre els professionals i, en conseqüència, entre els centres educatius.

 

En aquest marc, les sessions dels Intercanvis Pedagògics compten amb una representació de cadascuna de les escoles bressol, així com professionals de l’Ajuntament i del CRP, i cada trobada es porta a terme a un centre diferent, de manera que els participants poden conèixer de primera mà les seves instal·lacions i projecte educatiu. En aquest ocasió, les tres primeres trobades del curs s’han celebrat a les escoles bressol Espronceda, Can Puiggener i Vapor Buxeda Nou.

Pel que fa a la sessió de cloenda d’ahir, s’adreçava al conjunt de professionals de les escoles bressol municipals i s’hi va convidar, així mateix, els alumnes del Cicle Superior d’Educació Infantil de l’Institut Ribot i Serra.

Com a part de la cloenda, els assistents van poder sentir la conferència “Inclusió: L'oportunitat d'aprendre i ser diferents amb els altres”, a càrrec de la psicopedagoga i directora de l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) Sabadell- Sant Quirze, Cynthia Sabaté.