PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Març
2018

Nova edició d’intercanvis pedagògics entre escoles bressol municipals

Pretenen afavorir el treball en xarxa i la millora contínua de l’atenció als infants

Prop d’una trentena de professionals de les 11 escoles bressol municipals de Sabadell participen en una nova edició del curs d’Intercanvis pedagògics que s’està portant a terme entre els mesos de gener i abril.

Aquesta formació, impulsada per l’Ajuntament amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics (CRP), pretén potenciar el treball en xarxa entre els professionals dels diferents centres i reflexionar conjuntament sobre la pràctica diària, amb la participació i dinamització de professionals de la Regidoria d’Educació. L’intercanvi d’experiències i aportacions permet consensuar un model conjunt, on s'impulsa la innovació educativa com a eina de millora contínua de l’atenció a la infància de 0 a 3 anys a la ciutat.

Cadascuna de les sessions es fa en una escola bressol municipal diferent, de manera que els participants poden conèixer de primera mà les instal·lacions i els trets distintius del projecte educatiu de cada centre.

La primera trobada –a finals de gener a l’escola bressol Joaquim Blume- es va centrar en la psicomotricitat i el treball corporal amb els infants. La segona va tenir lloc fa pocs dies a l’escola bressol Creu Alta i en aquesta ocasió el centre va presentar el seu projecte literari, exposant com treballen aquest tema amb els infants i presentant una performance literària.

La propera trobada serà a finals de març a l’Andreu Castells i a l’abril se’n celebrarà la sessió de cloenda.