PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
Dimarts 2 de març de 2021 a les 09:00h
Ubicació: Regidoria d'Acció Social

Dimarts 2 de març de 2021 a les 09:00h
Ubicació: Sabadell

Dimarts 2 de març de 2021 a les 09:20h


Dimarts 2 de març de 2021 a les 10:00h
Ubicació: Sabadell

Assistents: Alcaldessa i regidor.

Dimarts 2 de març de 2021 de 11:00h a les12:30h
Ubicació: Telemàtica

Dimarts 2 de març de 2021 a les 11:30h
Ubicació: Telemàtica

Dimarts 2 de març de 2021 a les 11:30h
Ubicació: Telemàtica

Assistents: Alcaldessa, regidora, personal tècnic.

El Pla especial de protecció dels béns arqueològics, mediambientals i arquitectònics de Sabadell ([PEP]BAMAS, text refós aprovat definitivament en data 15 de desembre de 2016 (DOGC 22.02.2017)) és el document urbanístic vigent a la ciutat que cataloga els elements protegits del patrimoni de la ciutat i que permet la seva preservació.

En total el PEPBAMAS protegeix un conjunt d'apoximadament més de 600 elements patrimonials del nostre terme municipal, entre elements del patrimoni natural, arqueològic i arquitectònic.
El document conté informació diversa, que inclou una memòria justificativa dels criteris de selecció i protecció dels diferents béns catalogats. Quant a la part normativa, aquesta queda recollida en els apartats següents:

- Normativa: estableix la normativa que regirà la preservació i recuperació del patrimoni de la ciutat. La normativa es divideix en quatre parts, les quals fan referència als instruments de gestió comuns i a la normativa específica pel que fa a patrimoni natural, arqueològic i arquitectònic.

- Documentació gràfica: els plànols normatius permeten la delimitació dels diversos elements que gaudeixen de la protecció del catàleg patrimonial.

- Catàleg: s'hi recullen les fitxes que regulen la intervenció que es pot dur a terme en cada element objecte de protecció. En aquest cas, les fitxes regulen les intervencions en el patrimoni arquitectònic, espais d'interès mediambiental i espais d'expectativa arqueològica.

Enllaç a la documentació del Pla: https://web.sabadell.cat/urbanisme/planejament-urbanistic/pep-bamas

Els elements catalogats pel PEPBAMAS es poden consultar també al Geoportal de planejament urbanístic de Sabadell, tenint en compte que:

  • Els elements amb protecció arquitectònica del PEPBAMAS vigent estan representats a la capa del mapa Text Refós del Pla general 2020
  • Les proteccions arqueològiques i ambientals tenen la seva pròpia capa al Geoportal.

[widgetkit id="1089" name="Urbanisme- Planejament 0"]

geoportal urbanisme

 

Aprovació de les Bases específiques reguladores de la concessió de subvencions per a la preservació i millora dels elements d'interès patrimonial de Sabadell [PEP]BAMAS

Anunci publicat al BOPB el 18 de maig de 2021

Exposició pública fins el 15 de juny de 2021

Bases

Edicte

Convocatòria

Model instància de presentació