PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
Dilluns 24 d'octubre de 2022 a les 09:00h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Assistents: Personal de Gabinet de l'Alcaldia

Dilluns 24 d'octubre de 2022 a les 09:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Dilluns 24 d'octubre de 2022 a les 09:00h
Ubicació: telemàtica

Assistents: Cap de Servei de Cicles de Vida

1 Interstice

Imatge de l’espectacle BLÅfugl representat durant el Festival elPetit 2021; fotògraf Artur Gavaldà, imatge cedida per laSala.

FORMACIÓ, ART I FAMÍLIES

Durant el curs 2021-22, un total de 36 educadores i educadors de les escoles bressol municipals CEIF Arraona, CEIF Can Llong i CEIF Can Puiggener van reprendre la formació de Mestres que es mouen que forma part del projecte europeu INTERSTICE, interromput per la COVID19.

Les professionals d’aquestes escoles bressol municipals, al llarg del curs, varen estar treballant estretament en aquest projecte amb professionals de laSala, la Universitat noruega de Staävenger, la companyia noruega de dansa Dybwikdans i la Universitat Autònoma de Barcelona.

2 Inversions

Nova caseta del CEIF Joaquim Blume.

Durant el curs 21-22 la voluntat de l’Ajuntament de Sabadell ha estat continuar amb l’esforç per actualitzar a totes les escoles bressol municipals de Sabadell diferents elements del mobiliari, material de joc, electrodomèstics i material tecnològic que havien anat quedant obsolets o que calia millorar, i s’han millorat alguns espais exteriors invertint-hi una suma total de 43.000€.

3 Tarlatana

Imatge d’un lactant del CEIF Can Puiggener i un infant del l’Escola Tarlatana compartint un moment de joc al espai exterior

Fa 10 anys va néixer un vincle molt especial entre dues escoles veïnes: el CEIF Can  Puiggener i l’Escola Tarlatana.

Tot va començar amb la voluntat i necessitat dels equips d’ambdues escoles de compartir projectes. Inicialment es va materialitzar aquest intercanvi mitjançant trobades programades entre els infants més grans de l’escola bressol (dels grups de 2-3 anys) i els d’Educació Infantil de l’Escola (que tenen entre 3 i 6 anys). Es varen fer visites a l’escola veïna, els grans feien propostes a les aules i als espais exteriors dels més petits i així compartien la jornada.

4 Agost

Aquest estiu s’ha dut a terme la prova pilot de l’activitat de lleure per infants nascuts el 2019 “Agost a les escoles bressol” orientada a fomentar la corresponsabilitat, que s’ha realitzat a 2 escoles bressol municipals de Sabadell: a l’EB La Romànica i al CEIF Can Llong.

5 Preinscripcions

Entre el 9 i el 20 de maig s’han realitzat les preinscripcions pel curs 22-23 a les escoles bressol públiques de Sabadell, que enguany s’ha pogut fer de manera totalment telemàtica, a través d’un formulari web específic de l’Ajuntament de Sabadell.

Durant aquest procés de preinscripció s’han rebut un total de 993 sol·licituds de les famílies interessades pel servei d’escola bressol pública, el què suposa un augment 207 sol·licituds més respecte el curs passat.

6 Barrufets

El passat 8 de setembre l’equip del CEIF Andreu Castells va rebre la visita de part de l’equip de l’Escola Bressol Municipal Barrufets del municipi de Vallirana per conèixer el projecte educatiu de l’escoleta.

Va ser una tarda on l’equip Del CEIF Andreu Castells va poder explicar als altres professionals el seu projecte centrat en el creixement i aprenentatge a través de la vida quotidiana.

7 CafeRomanica

L’hora del cafè, que s’ha pogut recuperar un cop acabades les restriccions d’accessos als centres educatius per la pandèmia, és una activitat dirigida a les famílies de les escoles bressol i les convida tant a conèixer el centre com a reflexionar sobre temes pedagògics.