PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dimecres 13 de desembre de 2023 a les 10:00h
Ubicació: Santa Coloma de Gramenet

Dimecres 13 de desembre de 2023 de 10:00h a les 12:00h
Ubicació: zona centre ciutat

El divendres 17 de setembre, de 10 a 18 hores, va tenir lloc la segona edició de la “Plaça del Diàleg – Arcadi Oliveres” a Sabadell, a la Plaça de la Creu Alta, un espai de trobada i reflexió per fomentar la pau i la justícia social, emmarcat en la commemoració del 75è aniversari de dels Drets Humans.

Enguany es van organitzar dues propostes: per una banda, la instal·lació artística i participativa Ser pacifista al segle XXI. Com  contribuir a una cultura de pau ara i aquí? realitzada per Domestic Data Streamers en col·laboració amb Justícia i Pau, amb l’objectiu de compartir els missatges de l’Arcadi Oliveres i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general. L'activitat en sí consistia en una exposició participativa mitjançant un sistema de preguntes i respostes reflectides en un sistema de balances, on els assistents van poder votar.

Per una altra banda, la Fundació MAIN va fer una exposició en un format de galeria de frases que convidaven a la reflexió sobre temes associats amb la justícia global: justícia climàtica, drets humans, justícia de gènere i lluita contra les desigualtats. Recuperant el pensament d’activistes de tots els temps, es volia convidar al públic a qüestionar-nos com ens estem posicionant davant els escenaris globals.

Alumnat de 4t d'ESO del Centre d'Estudis Jaume Viladoms van participar a les activitats, reflexionant i compartint opinions sobre les desigualtats, les injustícies i el canvi climàtic.

PdD1PdD2
PdD3PdD4
PdD5PdD6PdD7

El passat mes de novembre, Cooperació va realitzar a la Biblioteca Vapor Badia dues activitats sobre el Sàhara, dirigides a tots els públics.

Wangala SABADELL IG

⭐️Exposició WANGALA. Dones sahrauís, visions de resistència

Exposició fotogràfica de Ruido Photo, la Federació ACAPS i Novact, en el marc del projecte SOS Sàhara, basada en el testimoni de 6 dones sahrauís dels campaments, els territoris ocupats i la diàspora, en la qual s'explica en primera persona quin és el seu paper en la lluita no violenta del poble sahrauí i com influeix el fet de ser dones.

🗓️ Del 21 de novembre al 14 de desembre

📍 Biblioteca Vapor Badia (c. Tres Creus, 127)

Podeu escoltar l'entrevista que va realitzar Ràdio Sabadell al següent enllaç: Exposició Wangala

   
Imatge conta contes Sàhara

Contacontes "L'eriço i el xacal"

"L'Eriçó i la Guineu" tracta d'un conte tradicional sahrauí que s'ha utilitzat per a transmetre als nens la situació d'injustícia, ocupació, saqueig i refugi que enfronta el poble sahrauí. El conte pretén transmetre missatges relacionats amb l'ocupació, l'espoli i l'exili que enfronta el poble sahrauí, convidant a la reflexió i l'empatia cap a la seva causa. A més, cerca fomentar l'expressió i el diàleg entre els nens i nenes que participen, permetent-los compartir les seves impressions i sentiments en un entorn segur i encoratjador.

🗓️ 30 de novembre

📍 Biblioteca Vapor Badia (c. Tres Creus, 127)

CC EiX1CC EiX2CC EiX3CC EiX4

Dimecres 13 de desembre de 2023 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Dimecres 13 de desembre de 2023 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Dimecres 13 de desembre de 2023 de 13:00h a les 13:30h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern