PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

📢 Obert el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer per a joves fins a 35 anys

📆 De l'11 de març de 2024 a les 9:00 h. fins el 12 d'abril de 2024 a les 15:00 h ⏰

Més informació 

 

D'aquest nou número de la revista de mobilitat internacional destaquem:
- Beques Iberdrola per estudiar un màster a l'estranger
- Pràctiques a la Cort de Justícia Europea a Luxemburg
- Feina de treballador/a d'Atenció Social a Irlanda
- Brigades de solidaritat amb l'Associació Catalana per la Pau 

A més, no us perdeu les TACC News, sobre l'acord signat per desenvolupar un projecte de cooperació amb Ghana, el TestTACC per descobrir quin tipus de viatger/a ets i el Mou-te de butxaca sobre Consells per viatjar. 

Et recordem que l'assessoria de Mobilitat Internacional és els dimarts tarda de 15 a 18h

Demana cita aqui

Dimarts 12 de març de 2024 a les 09:30h
Ubicació: Can Roqueta

L’Ajuntament de Sabadell commemora, el 15 de març, el Dia Mundial dels Drets del Consumidor amb l’organització d’una campanya informativa adreçada als i les paradistes del Mercat Central per tal que coneguin els requisits mínims i les obligacions en l’àmbit del consum. L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que en aquest mateix marc organitza també una campanya per promoure el consum de proximitat responsable.

La iniciativa comptarà amb una xerrada que tindrà lloc el proper 19 de març a les 14h al Mercat Central per informar sobre els requisits mínims de la normativa de consum. Durant la sessió es tractarà la importància que les parades mostrin els horaris i el preu de venda al públic, es parlarà de l’etiquetatge dels productes que es venen, i s’incidirà en la importància de facilitar els tiquets i les factures als clients, com a comprovants de venda, entre d’altres.

També com a part d’aquesta activitat, s’organitzaran una sèrie de visites de personal tècnic de la Diputació de Barcelona a les parades per informar-los del nivell d’adequació i compliment de la normativa de consum de la parada en concret. Les visites tindran lloc els dies 2, 3, 10 i 11 d’abril.

difusió twitter page 0001

Al web del Vapor Llonch hi podreu trobar cursos que tenen com a objectiu la qualificació i el perfeccionament de professsionals en actiu. Acostumen a ser accions subvencionades i de curta durada.

cURSOS VAPOR

En el marc de SBD Fira PRO: Formació i Treball, que ha tingut lloc a Sabadell els dies 6, 7 i 9 de març, s'ha lliurat el distintiu “EMPRESA PRO” a 158 empreses que han col·laborat durant l’any 2023 amb l’Ajuntament en la inclusió de persones amb més dificultats per accedir al món laboral i en la formació pràctica de persones que han triat formar-se per estar preparades davant de les transformacions del mercat de treball.

Entre elles, el Mercat de la Creu Alta ha recollit aquest reconeixement per col·laborar amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Vapor Llonch amb la formació pràctica a estudiants per a l'obtenció del certificat de professionalitat d'"Operacions auxiliars d'enregistrament". Totes les empreses col·laboradores han rebut el certificat com a Empresa Formadora i Empresa Inclusiva, emès per l’Ajuntament.

EMPRESA FORMADORA PREMI page 0001