PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Qui som

L’associació està integrada per famílies sòcies membres de l’escola. El número de socis és variable cada any en funció del nombre d’alumnes que estudien a la nostra escola.

L’AMPA constitueix una de les millores formes d’implicar-se en l’educació musical dels nostres fills i filles, perquè té representativitat dins el Consell Escolar, proposa millores de funcionament del centre que repercuteixen directament en la formació de l’alumnat i col·labora en les activitats organitzades pel Centre, tant a nivell econòmic, com organitzatiu i logístic.

Membres de la Junta actual :

    • Marcel Olivé Vilatersana, president
    • Marisa Romera Pascuas, secretària.
    • Albert Pol i Reixach, tresorer
    • Neus Creus Escusa, vocal
    • Ignasi Tusquets Mañé, vocal

… però recorda que tota la tasca de l’entitat no són d’exclusiva gestió dels membres de la Junta de l’AMPA. Si col·laboreu fent-vos socis de l’associació, està bé, però necessitem persones que facin coses. Diga’ns què saps fer o amb què et podries comprometre. Segur que pots ajudar a fer coses.

Fes-ho pels nostres músics, pels nostres fills i filles!

Què fem

  • Representem a les famílies d’alumnes davant l’equip directiu i el Consell Escolar del Centre (assistim a les reunions trimestrals i hi aportem propostes per la millora de l’ensenyament de l’alumnat).

  • Proposem millores en l'organització i funcionament del centre des de la perspectiva de les famílies. Exemple: millores en la recollida i entrega de l’alumnat, millora en els espais relacionals o les aules d’estudi, propostes de millora en la oferta educativa.

  • Proposem accions i estratègies per dinamitzar la comunitat educativa en les activitats que es desenvolupen tant dins com fora del centre. Exemple: propostes de suport i millora en els  en els concerts de ciutat de les formacions instrumentals i corals

  • Col·laborem amb el professorat en aquelles activitats que requereixen l’ajuda i suport dels pares, mares i tutors. Exemple: Suport quan s’organitza un dinar d’alumnes i famílies en un intercanvi.

  • Ajudem en la gestió i compra dels productes de merchandising que es fan visibles en concerts, intercanvis o altres activitats del Centre, i que afavoreixen la creació d’un clima de pertinença a la comunitat educativa.

  • Gestionem i administrem amb transparència la recaptació econòmica de les famílies d’aquell alumnat que participa en intercanvis, sortides o activitats similars (exemples: compra de bitllets de tren, avió, la contractació d’autocars, les entrades a concerts a preus de grup, les devolucions de tots aquests transports, si n’és el cas).

  • Organitzem la Festa de Final de curs. Ajudem en la organització de la Festa i gestionem el servei de menjar i beguda.

  • Col·laborem en diversos nivells d’implicació en l’organització de les activitats de centre on es necessitin recursos que l’AMPA pot facilitar amb rapidesa i solvència. Exemple: compra de flors o petits detalls per professionals que ens regalen un concert o una classe magistral.

  • Tenim i mantenim un compte bancari a disposició de les famílies, professorat i direcció des d’on s’hi pot operar amb immediatesa i transparència.

Dilluns 20 de maig de 2024 a les 12:00h
Ubicació: Telemàtica

QUI SOM
QUÈ FEM
FES-TE SOCI

AQUÍ podeu consultar tota la informació.

Contacte: ampaconservatori@gmail.com

Dilluns 20 de maig de 2024 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Dilluns 20 de maig de 2024 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern