PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

19
Juliol
2023

L’Ajuntament ultima el dispositiu electoral per la jornada del 23J

L’Ajuntament ultima el dispositiu electoral per la jornada del 23J

El diumenge 23 de juliol se celebren eleccions generals i, com ja es va anunciar fa uns dies, alguns col·legis electorals han canviat d’ubicació en determinats casos per garantir una correcta climatització dels espais electorals, sense que el canvi suposi un desplaçament important.

A més, l’Ajuntament ha adquirit 100 ventiladors per posar-los als llocs on no hi hagi circulació d’aire i es distribuiran ampolles d’aigua als membres de les meses.

Consulta del cens

S’ha habilitat una consulta telemàtica del cens electoral de Sabadell per facilitar que la ciutadania pugui consultar la informació sobre el seu col·legi i mesa electoral: http://www.sabadell.cat/consultacens. I el dia de les eleccions es senyalitzarà amb panells els col·legis afectats pels canvis amb un codi QR i un número de telèfon en cas que sigui necessari. Els electors que han de canviar de centre de votació també han rebut una carta informant de la reubicació.

Transport per a persones amb dificultats de mobilitat

L’Ajuntament ha gestionat la contractació d’un servei de transport gratuït per traslladar als col·legis electorals els electors amb dificultats de mobilitat. Les persones que necessitin aquest servei l’hauran de sol·licitar el mateix diumenge, 23 de juliol, trucant al telèfon 600 93 72 23 en horari de 9 a 19 h.

Participació i resultats

El mateix diumenge a les 14 h i a les 18 h hi haurà informació sobre la participació. El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podran consultar al web municipal: https://ca.sabadell.cat/ResultatsGenerals2023. I des del telèfon mòbil a https://sal.sabadell.cat/eleccions/resultats.

Canvis col·legis electorals

Més informació

Categories Ajuntament, Eleccions generals Tags col·legis electorals, Eleccions 23J