PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Projecte de renovació i modernització PAE de Can Roqueta

Avis xarxes PAE CanRoquetaUs informem que durant el mes de febrer està previst que s’iniciïn les obres del Projecte de renovació i modernització PAE de Can Roqueta, que abasta diferents actuacions.

Una part de les obres consisteixen en l’arranjament de les voreres que es troben en mal estat. S’inclou en aquesta reurbanització l’adequació dels guals per a vehicles existents, segons la llicència i la normativa municipal vigent. Segons aquesta normativa l’amplada del gual és, com a màxim, un 25% més de l’amplada de la porta d’accés de vehicles (sempre que la porta d’accés per a vehicles tingui una amplada de 3,20m o superior).

Us informem que, cas de no disposar de la llicència de gual legalitzada o adequada a les mides, teniu fins el 28 de febrer per sol·licitar-la o adequar-la. Si passat aquest període no s’ha sol·licitat la llicència de gual pertinent, quan es facin les obres de reurbanització de la vorera no s’executarà el gual per a l’accés de vehicles d’aquells accessos que no tinguin la corresponent llicència de gual.

 

Més informació sobre la tramitació de guals:

Servei d’Intervenció a la Via Pública i Clavegueram
Tel. 93 745 32 95
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.sabadell.cat/guals 

Més informació sobre l'obra:

Servei d'Obres Públiques
Tel. 93 745 31 85
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.