PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Treballs de millora a la pl. de les Escaldes-Engordany

EscaldesEs reprenen les obres a la plaça de les Escaldes-Engordany, a la Creu Alta, que s’havien aturat a causa de l’estat d’alarma.

Les obres de millora de la plaça de les Escaldes-Engordany, al barri de la Creu Alta, que havien començat el dilluns 9 de març i que es van haver d’aturar a causa de l’estat d’alarma, es reprenen dilluns vinent. Aquestes actuacions tenen com a principal objectiu potenciar l’espai com a zona d’estada i lleure dels veïns, així com incrementar la quantitat i la qualitat de la vegetació.

Els treballs, amb un pressupost total de 26.674,49 €, preveuen millorar l’accessibilitat a la plaça, amb la reparació del paviment i la creació de tres rampes per substituir els esglaons actuals, la renovació de les reixes dels embornals, així com la instal·lació d’una barana als dos esglaons de l’entrada a la plaça pel carrer de Francesc Bellapart. També es pintarà el mur exterior per donar continuïtat amb la plaça d’Envalira.

Quant a la millora de la vegetació de la plaça, es retiraran els arbres morts o en mal estat i es plantaran 4 nous exemplars d’arbrat i més de 200 unitats d’arbustiva, com també s’instal·larà una nova xarxa de reg.


EngordanyEl proper dilluns 9 de març està previst iniciar les Actuacions de millora de la plaça Escaldes- Engordany (Districte 2), amb un termini d'execució previst d’un mes.

Aquestes actuacions tenen com a principal objectiu potenciar l’espai com a zona d’estada i lleure dels veïns, així com incrementar la quantitat i la qualitat de la vegetació.

Es preveu millorar l’accessibilitat a la plaça, amb la reparació del paviment i la creació de tres rampes per substituir els esglaons actuals, la renovació de les reixes dels embornals, així com la instal·lació d’una barana als dos esglaons de l’entrada a la plaça pel carrer Francesc Bellapart. També es portarà a terme el pintat del mur exterior.

En quant a la millora de la vegetació de la plaça, es retiraran els arbres morts o en mal estat, i es plantaran 4 nous exemplars d’arbrat i més de 200 unitats d’arbustiva, instal·lant també una nova xarxa de reg.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Servei de Participació Ciutadana
Oficina del Districte 2
c. d'Arousa, 2(Centre Cívic de Ca n'Oriac)
Tel. 93 723 14 95
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.