CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Millora de les façanes de l’Ajuntament

façanaEl projecte de rehabilitació de les façanes de l’Ajuntament comporta diverses accions de millora i manteniment de l’edifici, respectant, però, el seu valor històric i patrimonia

Les obres es realitzaran en diferents fases i s’actuarà sobre la coberta i sobre les quatre façanes. Durant la primera fase, es milloraran les façanes que donen a la plaça de Sant Roc, al carrer del Sol i al Racó del Campanar. Durant la segona fase, previsiblement al juny, s’actuarà a la façana que dona a la plaça del Doctor Robert.

Els treballs inclouran el sanejament i el repintat de les façanes. També es preveu fer una millora dels balcons -excepte el principal, ja condicionat-, les portes d’accés, els porticons de fusta, les reixes i les fusteries, tot restituint els elements malmesos. A la coberta, es reforçarà la seguretat dels accessos.

Respecte de les instal·lacions i cablejat, s’eliminarà tot allò que hagi quedat obsolet i la resta es traslladarà a l’interior de l’edifici. En aquells casos en què no sigui possible, es mantindran fora però col·locats de manera endreçada.

Les obres tindran un termini d’execució de set mesos, i l’import total de les mateixes serà de 562.054,49 euros.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Oficina Tècnica d'Alcaldia
Plaça de Sant Roc, 1 planta baixa
T. 93 745 33 24
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració!