PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Millora de les façanes de l’Ajuntament

façanaEl projecte de rehabilitació de les façanes de l’Ajuntament comporta diverses accions de millora i manteniment de l’edifici, respectant, però, el seu valor històric i patrimonia

Les obres es realitzaran en diferents fases i s’actuarà sobre la coberta i sobre les quatre façanes. Durant la primera fase, es milloraran les façanes que donen a la plaça de Sant Roc, al carrer del Sol i al Racó del Campanar. Durant la segona fase, previsiblement al juny, s’actuarà a la façana que dona a la plaça del Doctor Robert.

Els treballs inclouran el sanejament i el repintat de les façanes. També es preveu fer una millora dels balcons -excepte el principal, ja condicionat-, les portes d’accés, els porticons de fusta, les reixes i les fusteries, tot restituint els elements malmesos. A la coberta, es reforçarà la seguretat dels accessos.

Respecte de les instal·lacions i cablejat, s’eliminarà tot allò que hagi quedat obsolet i la resta es traslladarà a l’interior de l’edifici. En aquells casos en què no sigui possible, es mantindran fora però col·locats de manera endreçada.

Les obres tindran un termini d’execució de set mesos, i l’import total de les mateixes serà de 562.054,49 euros.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment us podeu adreçar a:

Oficina Tècnica d'Alcaldia
Plaça de Sant Roc, 1 planta baixa
T. 93 745 33 24
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració!