PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Pacificació dels carrers Sector Creueta

creuetaA partir del dilluns, 30 de maig, s’iniciaran una sèrie de 6 intervencions en aquesta zona amb l’objectiu de donar prioritat als vianants, reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat.

DURADA DELS TREBALLS: 1 mes, aproximadament.

Les actuacions consistiran en:

1. C. del Vapor. Renovació de l’asfaltat de tot el carrer i ordenació mitjançat senyalització horitzontal i vertical, amb instal·lació de jardineres per donar prioritat al vianant.

2. C. d’Arimon. Pacificació del tram entre els carrers de la Salut i de la Creueta. Ordenació mitjançat senyalització horitzontal i vertical, i instal·lació de jardineres per donar prioritat al vianant. Igualment s’instal·larà un element de reducció de velocitat, a la cruïlla del c. de Les Paus.

3. C. d’Arimon. Canvi del sentit de circulació entre els carrers de l’Illa i la Creueta, per reduir el trànsit de pas forani al barri, reduir la velocitat i millorar la seguretat.

4. C. de Sant Honorat entre c. de la Soledat i c. de Bofí. Supressió d’estacionament per millorar la seguretat de vianants a les voreres.

5. C. Soledat entre Sant Honorat i Salut. Supressió d’estacionament per millorar la seguretat de vianants a les voreres.

6. Pavimentació vorera passant per vianants a l’entrada del carrer Soledat pel carrer de Vilarrúbias, per disminuir la velocitat d’entrada de vehicles al sector Creueta i millorar la seguretat dels vianants.

7. C. de la Salut/Doctor Xercavins: Instal·lació d’element de reducció de velocitat i ampliació de vorera per millora de visibilitat accés escolar.

Durant el període d’obres l’estacionament, l’accés als guals i les àrees d’aportació de residus es poden veure afectades.

Aquestes afectacions seran degudament senyalitzades.

Més informació:

Oficina del Districte 1
c. de Sol i Padrís, 93
T. 93 712 00 00 
Horari: de 9 a 14 h
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gràcies per la vostra col·laboració!