PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 09:00h
Ubicació: Edifici Consistorial - Despatx de l'Alcaldessa

Fa dos anys persones de pràcticament totes les procedències religioses, culturals i ètniques arreu del món, commemoraven el 200 aniversari del Naixement de Bahá'u'lláh. La seva visió de la humanitat com un sol poble i de la Terra com una pàtria comuna, rebutjada pels líders del món als qui se'ls va proclamar per primera vegada fa més de cent anys, s'ha convertit avui en el centre de convergència de l'esperança humana.

Aquest any milions de persones celebren el bicentenari del naixement del Báb, el missatge revitalitzador del qual va preparar el camí per Bahá’u’lláh, fundador de la fe bahá’í.

El moment convida a tractar d’obtenir una visió general de les extraordinàries conseqüències històriques que han derivat d’un esdeveniment poc notat en aquell moment fora dels confins de la remota i decadent societat en què es va produir. Aquesta nova Fe nascuda enmig de la sagnant i terrible magnificència que envolta la breu missió del Báb, s’ha difós a tots els racons del món gràcies a la inspiració que milers de bahá’ís i persones afins han obtingut de l’esperit d’autosacrifici del propi Báb i els seus heroics seguidors.

A Espanya la comunitat bahá’í, establerta des de 1947, compta amb més de 5.000 bahá’ís, repartits en unes 130 localitats, una de les quals és la ciutat de Sabadell, on els bahá’ís són presents des de fa més de cincuanta anys. Juntament amb els seus amics i altres organitzacions afins, estan intentant crear i enfortir comunitats que portin la llavor d'un nou tipus de societat basada en la cooperació i la reciprocitat. Aquests processos tenen un paper molt destacat en l'educació i l'apoderament espiritual, moral i intel·lectual de nens, adolescents, joves i adults que desitgin contribuir a millorar la societat.

Els bahá'ís provenen de totes les classes socials: joves i adults, homes i dones, per igual, viuen units uns amb els altres en tots els països i pertanyen a totes les nacions. Comparteixen l'objectiu comú de servir a la humanitat i perfeccionar les seves vides interiors d'acord amb els ensenyaments de Bahá'u'lláh. La comunitat a la qual pertanyen és una comunitat d'aprenentatge i d’acció, lliure de qualsevol sentiment de superioritat o pretensió d'una comprensió exclusiva de la veritat. És una comunitat que s'obstina a conrear l'esperança sobre el futur de la humanitat, a fomentar l'esforç amb propòsit, i a celebrar els esforços de totes aquelles persones al voltant del món que treballen per promoure la unitat i alleujar el sofriment humà.

Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 12:00h
Ubicació: Regidoria de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica

Assistents: Mar Molina - regidora de desenvolupament urbà i transició energètica - representant de l'entitat.

Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 12:00h
Ubicació: AIGÜES SABADELL-CASSA. (Servei d'aigües)

Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 12:00h
Ubicació: Sabadell

Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 13:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Divendres 18 d'octubre de 2019 a les 13:45h
Ubicació: Regidoria d'Acció Social