PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

cridacreuroja

 

Creu Roja Sabadell necessita persones voluntàries per als següents projectes:

 

LA FIRA

Es realitza en horari de 9h a14h (però qui no pugui fer totes aquestes hores, no passa res. Tota l’ajuda és bona). Allà es fa el muntatge dels lots d’alimentació que venen a recollir les famílies i es reparteixen. Això es realitza de Dilluns a Dijous, cada 15 dies.

URGÈNCIES

A la vegada, cada dia es fan les URGÈNCIES dins de la Creu Roja. Allà cada dia rebem de part de serveis socials, una petició d’un lot d’urgència i nosaltres el realitzem i els hi donem a les famílies. L’horari és de 9h a 12h. 

DOMICILIS

Els dimarts i els dijous es fan domicilis. ¿Què es fa allà? Tenim persones amb una salut molt vulnerable i llavors anem a portar-li els lots a casa o anem a fer-li la compra. L’horari és de 9:30h a 12h aproximadament. 

PRODUCTE FRESC

Cada 15 dies dins de la Creu Roja, es reparteix producte fresc per a les persones que des de Serveis Socials i amb una sol·licitud del metge, ens les deriven. L’horari és de 10h a 12h.

CENTRE DE CONTACTE

En el centre de contacte es realitzen a través d’una centraleta, trucades. En aquestes trucades s’informa a les persones sobre la renda mínima vital i també es fan valoracions socials de com es troben aquestes persones. Tota aquesta informació la posa a la pantalla d’un ordinador i durant uns dies hi ha una persona que va ensenyant com es fa. Això es fa els dilluns (de 10 a 13h o de 16h a 19h), els dimecres (de 10h a 13h o de 16h a 19h)  i els divendres de (10h a 13h).

 

CENTRE DE DIA

El centre de dia és un espai que es va obrir al Juliol a la mateixa Creu Roja i de dilluns a dijous de 12h a 17h de la tarda i el divendres de 12h a 15h, venen persones que per la seva situació socioeconòmica no es poden permetre fer un àpat al dia. Aquí es poden dutxar, fer rentadores, dinen i fan activitats.

PROMOTORS DE SALUT ( ES FA A SABADELL I A BADIA)

Els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16:30h a 19:30h es realitza sensibilització sobre el covid al carrer.  Tractem la importància de dur la mascareta i de mantenir el distanciament social. Sembla mentida que a dia d’avui encara s’hagi de conscienciar però veient com estan augmentant els casos de contagis, s’ha cregut que s’havia de tornar a fer.

INFÀNCIA

Totes les tardes de 17h a 20h (excepte el divendres) tenim dos grups de nens que venen a realitzar els deures i es fa un reforç amb ells i un altre grup que realitza activitats dinàmiques. Aquí sí que demanem que si us plau, els voluntaris intentin ser sempre els mateixos, ja que volem que els infants estiguin els més protegits possibles. Son famílies amb unes situacions complicades i volem que tot sigui el més estable possible. Per fer voluntariat en aquest projecte s’ha de presentar el certificat de delictes sexuals per veure que estigui tot en regla.

UES

És la unitat d’emergències socials i consisteix en sortir cada dimecres de 20h a 23h a donar mantes, aliments i fer una valoració de les persones que per desgràcia estan vivint al carrer. Intentem que es vinculin amb nosaltres perquè així podem veure com els podem ajudar i anem detectant les seves necessitats.

 

Si esteu interessats/des en col· laborar podeu contactar amb l’Azahara Gonzalez, al correu azahara.gonzalez@creuroja.org

 

 

Dijous 29 d'octubre de 2020 a les 11:00h
Ubicació: Videoconferència

Dijous 29 d'octubre de 2020 a les 11:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Assistents: La coordinadora de l'Àrea de Feminismes, Benestar Animal i Participació i la cap del programa de Benestar Animal i Cooperació

Dijous 29 d'octubre, a les 12 h

 Saló del Teatre Principal (c. de Sant Pau, 6)


Dijous 29 d'octubre de 2020 a les 16:00h
Ubicació: Telemàtica

Dijous 29 d'octubre de 2020 a les 16:00h
Ubicació: Edifici Consistorial

Assistents: La coordinadora de l'Àrea de Femiisme, Benestar Animal i Participació, la cap del Servei de Feminismes i Diversitat