PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

 

cloendailla2

Durant l’acte de cloenda del curs 21-22 de l’Escola Illa que s’ha dut a terme al Casal Pere Quart

s’ha fet la presentació dels Fashion Films de la Dress Code 22.41, la projecció del vídeo resum del curs i el lliurament dels premis als millors projectes finals i integrats de 2n curs, que han estat per l’Elena García d’Estilisme d’Indumentària, Belen Perea de Gràfica Publicitària i Clàudia Vilda d’Il·lustració.

 

Musicades

Alumnes i docents del Conservatori oferiran una marató de concerts amb peces de dones compositores el 18 de juny al Teatre Principal

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell organitza “Musicades”, que té l’objectiu de recolzar el talent femení, fomentar la igualtat de gènere dins el món musical juvenil i integrar la vida musical del Conservatori a Sabadell. És per aquest motiu que l’alumnat i els equips docents i d’interpretació convidats van oferir concerts durant tot el dissabte 18 de juny al Saló del Teatre Principal. 

 

Concertsfinaldecurs

Des de principis del mes de juny l’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional van iniciar la recta final del curs amb la programació d’audicions i concerts en diferents punts de la ciutat. Aquests concerts van representar la posada en escena del treball fet durant l’any davant de les famílies, i en els cursos  de Grau Professional a més, l’oportunitat de tocar en concerts oberts a tota la ciutadania.

 

montserratmiromarimon

El passat 21 de juny va tenir lloc el lliurament dels Premis de Recerca Montserrat Miró i Marimón, que arriben enguany a la XXI edició, convocats de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l'Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental. L’objectiu és el de reconèixer l'esforç de l'alumnat i el professorat en l'elaboració de treballs de recerca i en la seva projecció pública.

 

cueme

El passat 8 d juny va tenir lloc a Fira Sabadell la cloenda del programa de Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) impulsat per la l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona. Alumnat de les escoles Can Deu, Cifuentes i Joan Sellarès i Pla han participat al llarg del curs en aquest projecte educatiu que ha permès acostar prop de 100 infants de cinquè i sisè de primària valors, hàbits i capacitats com la creativitat, la innovació, la responsabilitat social, l’autonomia personal, el treball en equip, l’assumpció de riscos, la relació amb l’entorn i coneixements matemàtics i lingüístics.

 

banner superior ciutat i escola

El programa municipal Ciutat i Escola va tenir un total de 41.270 participants durant el curs 2021-22, malgrat les dificultats derivades de la situació de pandèmia. Tot i estar encara lluny dels registres habituals anteriors a la covid, la participació ha estat positiva i indica signes de recuperació.

enriccassassas

 

Acte 125è aniversari escola Enric Cassassas

El passat divendres 17 de juny a la tarda es va fer l'acte de celebració dels 125 anys de l’escola Enric Cassassas, una tarda amb sorpresa preparada pels nens i nenes i amb la  inauguració del grafiti realitzat entre tots i totes a la façan de l’escola.

magnetsamuntada

El divendres 27 de maig s'inaugurà la Fira Magnet 2022 a l’Escola Samuntada. Durant aquesta jornada, l’alumnat mostrà els projectes que ha dut a terme amb l'acompanyament dels estudiants de medicina i els professionals de l'Hospital Taulí. Es el resultat del Programa Magnet que fa possible la col·laboració d’una institució de referència amb un centre educatiu, que permet desenvolupar un projecte de qualitat i atractiu per l’alumnat i les famílies.

Dimecres 29 de juny de 2022 a les 09:00h
Ubicació: Regidoria d'Acció Social

Dimecres 29 de juny de 2022 a les 09:30h
Ubicació: Sabadell

Assistents: Personal tècnic municipal