PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Formació Ocupacional al CF Cal Molins: incrementa les teves possibilitats de trobar feina!

 formacio ocupacional
 
 
La Formació Ocupacional té la finalitat de millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones. De fet, la programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa perquè l’alumnat es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat i augmenti les seves possibilitats de trobar una feina. La Formació Ocupacional és totalment subvencionada i, en cas de superar-la, s'expedeix un Certificat de Professionalitat de l'especialitat cursada.
 
Properament es posaran en marxa nous cursos al Centre de Formació Cal Molins. Si teniu interès per alguna formació concreta, podeu omplir aquest FORMULARI i en breu es posaran en contacte amb vosaltres. Per participar-hi, heu d'estar en edat laboral (a partir dels 16 anys) i prioritàriament estar en situació d'atur (però si estàs treballant, també hi podeu accedir-hi. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us hi atendrem en breu). A més, en funció de cada curs també és necessari disposar d’un nivell d’estudis específic o, en cas de no tenir-lo, es podrà realitzar una prova d’accés.
 
Si teniu algun dubte o consulta sobre alguna formació o sobre com podeu accedir-hi, podeu enviar un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o trucar al telèfon 93 745 32 23 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres).
 
A continuació podeu consultar l'oferta de cursos: