PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Exposició Dones i ciència

slider web dones i ciencia

 

El passat 11 de febrer, dia de la Dona i la Ciència, es va inaugurar una exposició organitzada per Fundació Bofill, Escola Font Rosella, Fundació NAturgy amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell anomenada “Dones i Ciència. Una mirada al món de la ciència per conèixer i reconèixer les aportacions de nou científiques. La mostra posa en relleu les aportacions de dones en l’àmbit de la ciència a través dels aprenentatges científics, amb perspectiva de gènere, que ha realitzat l'alumnat de l’escola Font Rosella en aliança Magnet amb la Fundació Naturgy.

El mateix dia també hi va haver una conferència inaugural a mitjans a càrrec de Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.

El programa Magnet es desenvolupa a l’Escola Font Rosella en aliança amb la Fundació Naturgy, que treballen de forma conjunta per a conscienciar a l’alumnat al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica, fomentant una mirada crítica i mobilitzadora cap a la lluita contra el canvi climàtic.

MAGNET. Aliances per a l’èxit educatiu” és un programa que involucra centres educatius i institucions de referència en projectes educatius innovadors i de qualitat. L’objectiu és acompanyar els centres educatius en el desenvolupament de projectes portats a terme en aliança amb una institució d’excel·lència. Magnet és un programa impulsat conjuntament pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb ajuntaments com és el cas de Sabadell, que també compta amb dos centres Magnet, l’Escola Joaquim Blume en aliança amb el Centre de Recerca Matemàtica (CRM), i l’Escola Samuntada en aliança amb el Hospital Parc Taulí.

Exposició: del 11 de febrer al 4 de març

Conferència Inaugural: 11 de febrer a les 17:00h a la Sala Auditori del Centre Cívic La Concòrdia (c. de la Lusitània, 3, 08206 Sabadell)

 

DESCARREGUEU EL PÒSTER

VISITEU L'ÀLBUM DE FOTOS DE LA JORNADA D'INAUGURACIÓ