PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

28
Desembre
2021

22 recomanacions lectores per aquest Nadal i més sobre Consum Responsable i activitats als mercats de Sabadell

22 recomanacions lectores per aquest Nadal i més sobre Consum Responsable i activitats als mercats de Sabadell

En aquestes dates nadalenques, el consum està més present que mai i, des de l’Ajuntament de Sabadell, posem a disposició de la ciutadania diferents recursos per incentivar que aquestes festes se celebrin d’una manera responsable, segura i sostenible.

22 lectures per llegir i compartir aquest Nadal

Nadal és una època perfecta per compartir moments amb la família i els amics, i, perquè no, per compartir unes lectures entorn del Consum Responsable, el Comerç Just i l'Economia Social i Solidària, aprenent més sobre consum conscient.

Des de l'Ajuntament de Sabadell, fem unes recomanacions lectores que podreu trobar a la Xarxa de Biblioteques Municipals. Desitgem que les gaudiu!

Guia de Consum Responsable de Joguines

Doneu una ullada a aquesta guia on trobareu conceptes com la reparació de joguines, joguines amb valors, intercanvi i lloguer de joguines, recanvis de peces trencades o perdudes, creació de joguines o joguines de comerç just, entre d’altres.

El projecte de les Joguines Responsables a Sabadell es va iniciar, com a prova pilot, el curs passat amb 12 grups de 5è i 6è de primària de diferents escoles de Sabadell amb el resultat final d’aquesta “Guia de Consum Responsable de Joguines”.

Donada la seva bona acollida, aquest curs hi participen 20 grups del mateix nivell incorporant en els tallers la importància de la gestió de residus, així com l'elaboració final d'una exposició a les diferents escoles participants, que circularà de forma itinerant per diferents escoles i equipaments municipals a partir de gener de 2022.

En les sessions formatives, també es treballa i reflexiona sobre la guia elaborada pels alumnes participants el curs anterior, la qual han rebut en paper durant aquest mes de desembre, i que podeu descarregar aquí.

Activitats i tallers als mercats i mercadets de Sabadell

Els dissabtes del mes de desembre s'han programat diferents activitats i tallers als mercats municipals, tots ells adreçats als infants, on podran fer vitralls i elements decoratius de Nadal, clauers i polseres amb materials reciclats, postals de Nadal, entre moltes d'altres manualitats.

A més, als mercadets setmanals de la ciutat hi trobareu, al llarg del mes de desembre, un espectacle d'animació.

Podeu consultar aquí tota la informació.

llibres

Categories Consum, Nadal Tags consum responsable, joguines responsables, lectures, mercats, Nadal