PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Premis Joan Oliver: disponible el llibret de la 40a edició

llibret joan oliver

 

Ja teniu disponible al web d'Educació en format PDF el llibret que recull les obres premiades a la 40ª edició del concurs literari Joan Oliver - Pere Quart. El podeu descarregar en aquest enllaç.

El Concurs Literari Joan Oliver de prosa i poesia és obert a tots els nois i les noies d’11 a 18 anys. S'estableixen tres categories per a les dues modalitats de prosa i poesia. El tema és lliure i s'atorguen tres premis per a cadascuna de les categories. Cada any es publiquen les obres premiades.
 
L'objectiu d'aquest certamen és incentivar els nois i les noies per a la creació i l'expressió en els llenguatges de prosa i de poesia,  motivar-los perquè participin activament en la creació literària, promocionar l'ús de l'expressió escrita en català i publicar i donar difusió de les obres guanyadores.
 
Hi pot participar alumnat de cicle superior d'educació primària, ESO, batxillerat i formació professional, residents o estudiants a Sabadell.
 

El Concurs Literari Joan Oliver - Pere Quart el va convocar per primera vegada l’Ajuntament de Sabadell l'any 1979 per tal d'estimular la creativitat literària del jovent de la ciutat de Sabadell. Des d’aleshores s’ha convocat cada any. En l'edició del 2002 es va suprimir l'especialitat de còmic i es va ampliar l'edat dels concursants per tal de permetre la participació dels alumnes de tercer cicle de primària.