PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

ACAF - Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central

Localització i contacte

  • Adreça: c. de la Lusitània, 3
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 696 820 616
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: http://www.fibromialgia.cat

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

Atenció telefònica de dl. a dv.: de 10 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació

ACTIVITAT



- Promoure i desenvolupar, a nivell individual i social, la lluita contra la malaltia dela fibromiàlgia, facilitant informació, ajuda psicològica i col·laboració, oferint allò que estigui al seu abast per tal d'assolir objectius que beneficïin tots els afectats per aquesta malaltia en qualsevol de les manisfestacions.



L'ACAF, constituïda l'any 1999 a la ciutat de Reus, dóna suport i informació a les persones afectades d'aquesta malaltia i fomenta la recerca de solucions als problemes derivats d'aquesta patologia.



L'ACAF ofereix un servei d'informació, orientació i ajuda. També promou accions encarades a la divulgació de la malaltia i a la conscienciació socio-sanitària, i s'ofereix la participació en els Grups d'Ajuda Mútua (GAM), xerrades i cursos, entre altres.



La fibromiàlgia és una malaltia reumàtica que afecta entre el 2 i el 4% de la població al món desenvolupat. Els estudis realitzats fins ara determina  que afecta amb més freqüència a dones entre trenta i cinquanta anys. Es caracteritza per l'existència de dolors a múltiples localitzacions del cos, especialment en músculs, tendons i lligaments.


 


La fibromiàlgia és una malaltia complexa i crònica que ocasiona dolor generalitzat i un esgotament profund, alteracions de la son, pèrdua de memòria i concentració, parestèsies, tumefacció, i altres símptomes. No hi ha proves objectives per al diagnòstic. Els criteris que actualment s'utilitzen són la presència de dolor crònic generalitzat en combinació amb dolor